Thursday, February 11, 2010

Semalam...

Semalam pergi gym dengan cik kak yang cantik manis - berwajah iras2 Nora Danish...




Timbang2 berat badan, TIDAK!!! Last 2 weeks berat 51 KG, semalam 54 KG!!! Dah naik 3 KG!!!

Saje je bikin kecoh... =) Memang dah gemuk sikit sebab badan Vee cepat naik dan cepat turun. Dalam masa seminggu naik 3 kg memang tak heran pun, cuma nak turunkan tue memang amik masa sikitlah... =p

Lepas keluarkan peluh dekat gym, sauna... Best!!! :)

Then dari KLCC ambil lrt ke pasar seni untuk ambil bas balik ke rumah, nasib kurang baik, hujan lebat so - bermandi hujan lah Vee sebab tak bawa payung... (T_T) ...

Dah sampai rumah, beli makan, lap2 rambut & badan, (tak mandi cuz dah mandi dekat gym), bagi makan anak2... =) Dorang pun kena mamam makanan berkhasiat, Vee potongkan epal kecik2 and suap dorang. Berebut2 ke-9 dorang... =)



Then buka tv2, ade cite best...
SHE'S THE MAN
lakonan Amanda Bynes yang sweet, cute, cool & Channing Tatum yang memang gorgeous. (Sape yang tak tgk lagi - best SHE'S THE MAN).



Cita2 nak masak untuk bawa bekal ke office tak tercapai seketika (ayat ape nie.. =p ) gara2 leka tgk cite tue.

Then dalam 12.30 malam barulah mulakan kerja memasak.. huhuhu...

P/S : Moral of the story, jagalah permakanan anda sebelum berat badan bertambah2 & sediakan payung sebelum hujan... =)

7 comments:

hans said...

hahahha
kesimpulan jangan makan malam
makan sebelum pukul 7...
hahaha

ONE ZABA said...

wah, ramainya anak-anak...

besi said...

sediakan payung sebelum hujan....
suka tue....
bagusla vee rajin pegi gym ngan sauna...
patutla cantik je

~0~ said...

cite tue mmg best...

INDRA QIRANA said...

untung ler orang badan cepat naik cepat turun, saya cepat naik lambat turun...anyway nora danish memang cute...

Ieda the Rainbow Princess said...

Oh!Alamak..terlepas nk tgk Shes the Man tu..Ieda tatau ade cerita Shes the Man dkt TV.. :( Suka tgk Amanda Bynes yg cantik & Channing Tatum yg sngt handsome & gojes tuuuu..Isshhh..rugi,rugi,rugi!

p.s: On diet jg nie,Vee..
p.s: Sooooo..cute Hamster Vee tu..

Anonymous said...

babe, patut lah suka bergambar. 50% masuk blog eh? nice blog anyway. suke!