Friday, February 26, 2010

3rd Contestant - ::cdot the dot::

Assalamua'alaikum & Happy Friday semua...
Selamat Menyambut Maulidurrasul 1431H ...
Pada yang bercuti selamat bercuti. :) ... Yang tak sihat tue, rest & jangan lupa mamam ubat tau...

Sebelum Vee berceloteh panjang, Vee nak ucapakan jutaan terima kasih pada cik kak ::cdot the dot:: ( http://cdotfabulosity.blogspot.com/2010/02/contest.html ) yang bibirnya tebal ala2 Angelina Jolie *wink* yang sudi join contest yang Vee anjurkan. Orangnya sweet aje. Jom baca entry ::cdot the dot::! And bagi follower/kawan2 ::cdot the dot:: yang nak mengundi ::cdot the dot::, sila tinggalkan pesanan undian anda di comment box Vee okay? ;)

_____________________________________________________________________________________

contest APAKAH WARNA DAN GAYA HIDUPKU
PUTIH! AKU SUKA PUTIH SEBAB....................................................................

menampakkan aku putih, tak da la putih mcm apek tuh tp ke arah2 putih la....
aku kena pakai baju terang2 supaya aku setaraf dgn dorang anak beranak...

kalau aku pakai baju gelap2,nanti org pandang2 aku, bisik2 ngata aku MAID c.ney plakkk....
please..pleaseeee....pleaseeeee.....i bukan maid dia hokey, i BINI dia...a.ka..WIFE a.k.a.. LO PO...


AKU MEMANG SUKA PUTIH, APA ADA HAL.......


* nasib baik aku tak hilang ingatan nak kaler rambut jadi putih, kalau tak dah mcm ahli sihir versi afrika plak aku nanti..


_____________________________________________________________________________________

Hehehe... memang sah sangat suka putih sampai berbedak sejuk. Kalau suka warna kuning mesti sapu serbuk kunyit dekat muka... ;) ... Bagi yang nak mengundi sweetie kita yang menggemari warna putih nie, tinggalkan undian anda di comment box Vee ye?

Apakah warna anda?

Warna Diri : Putih - Spiritual

POSITIF

Deria otak yang peka
Bijak / cerdik
Perancang
Boleh membaca situasi
Yakin diri
Jujur
Martabat
Kepimpinan
Kerohanian
Semangat Tinggi

NEGATIF

Ego / keras hati
Putus Asa
Murung
Kebimbangan
Hiperaktif
Mudah terpengaruh
Ketakutan
Suka memerintah
Kebendaan
Lemah semangat

Penyakit

MINOR

Migrain
Sakit Gigi
Sakit Mata
Sakit Telinga
Sakit Mulut
Demam
Sakit Tengkuk
Imune
Sakit Kepala
Ketagihan

MAJOR

Epilepsi
Imsonia
Down Syndrom
Hysteria
Halusinisasi
Alahan
TB
Radang Sendi
Tidak Siuman
Nyanyuk

Kebolehan / Kelemahan

KEBOLEHAN

Imajinasi
Khayalan
Muzik
Holistik
Kreatif
Ingatan Jangka Pendek

SIMPTON KELEMAHAN

Terlalu aktif atau lesu
Mabuk / pitam
Pening-pening
Keletihan dan lesu berpanjangan
Tekanan darah


Apakah gaya anda?

Classic! Gayaku...

Salam Sayang,
Vee Violet ~

12 comments:

eqbalzack said...

saya undik cik puteh juga....

p/s: sambil kesat air mata dengan towel gym....hehe

Fifi Rahmat said...

ini kawan saya
jadi saya nk undi beliau~
saya undi untuk cdot sayangggggggggggg!
hahaha
go cdot, go!
i lebiuuuu, muahx

besi said...

hebat2 semua peserta.........

Vee Violet said...

Abq eq,
contestant yg sporting... :)

Fifi gojes,
okay... :)

besi,
besi tanak vote ke? :)

::cdot the dot:: said...

vee...thx darling..tp bab epilepsi ngan nynyuk tuh agak tak ble terima..huwaaa...

Tihara said...

saya juga mau undi sama cdot..yeah!! caya sama lu cdot :)

ejaa said...

saya UNDI CDOT!!

Ajey Mahat said...

saya undi untuk CDOT.. Putih kegemaranmu.. angun bgku..hukhukhuk..

Vee Violet said...

::cdot the dot::,
hehehe... insya-Allah ::cdot the dot:: terkecuali.. hihihi... ;)

tihara,
ok - thanks for voting... ;)

ejaa,
thanks for voting sweetie... :)

ajey,
waahh! okay! :)

cik syazni said...

daku mengundi cdot! muktamat!

Mummy Dasy said...

vote for CDOT...

Vee Violet said...

Cik Syazni,
thanks for voting! :)

Mummy Dasy,
dikira! =D