Wednesday, February 24, 2010

1st Contestant - eqbalZ@ck

Update untuk contest yang Vee anjurkan. Jutaan terima kasih Vee ucapkan pada semua yang sudi nak join contest yang Vee anjurkan. :) … Tarikh tutup untuk post kan entry sehingga 7th March(Sun) ini dan tarikh tutup untuk mengundi adalah 7th April. Pembuka tirai penyertaan contest ni seorang jejaka manis, semanis Dayang Nurfaizah, :) ...dan berpesonaliti menarik, Mr eqbalz@ck. Ingin mengenalinya dengan lebih rapat? You all boleh terjah blog jejak yang menggemari ros biru ini melalui link ini, http://eqbalzack.blogspot.com/2010/02/dan-siap-entrynya.html .Dan anda boleh mula mengundi sekarang. :)

Untuk abang Eq, thanks for joining and Kak Syahadah, join je. Akak ada gaya dan keanggunan tersendiri. :)

Entry dari Abang Eq...

____________________________________________________________________________________

"Apakah gaya & warna diriku...."


Wahai Vee yang anggun & jelita...
(bodek baekkk punye...! 10% confirm dalam tangan ni...),


abg eq suka color BIRU....
Apa2 pun mesti berunsurkan biru....
DINDING rumah pun warna biru....
**siap kena kutuk dengan member dulu...
dinding rumah macam balai polis!
Perfume nak biru jugak.....ARAMIS ALWAYS!
GHAIRAH bila tengok warna biru ni...
Tak tahan pokcik...haha...
ROS BIRU paling abg eq suka...
Akan ku tenung ros biru tu sampai layu...!

Gaya?
Suka yang simple...macam blog ni jugak!
Janji orang keliling selesa....
Suka juga yang nampak korporat...
Macam style gambar kat atas tu...
crazy kat jenama ADIDAS & PADINI...

____________________________________________________________________________________

Simple & nice kan? Sesiapa nak mengundi boleh hantar undia pada comment box Vee.
(Vee nak undi abang eq lah sebab puji Vee... ;p`)
Apakah warna dan gaya anda?



BIRU
Warna ini melambangkan ketenangan yang sempurna. Mempunyai kesan menenangkan pada tekanan darah, denyutan nadi, dan tarikan nafas.

1. Biru Tua :
Warna ini melambangkan perasaan yang mendalam. Sifatnya : Konsentrasi, kooperatif, cerdas, kejujuran dan patriotik.
Pengaruhnya : Tenang, Bijaksana, Tidak Mudah Tersinggung, Ramai kawan.

2. Biru Muda :
Warna ini melambangkan kesungguhan cita-cita dan penuh keazaman. Sifatnya : Bertahan, Pelindung, Tidak Berubah Fikiran.
Pengaruhnya : Keras Kepala, Teguh, Sering Bangga Diri, Berpendirian tetap.


Salam sayang,
Vee Violet - CLASSIC!

33 comments:

eqbalzack said...

hahaha....nak undi utk diri sendiri bley tak vee?

harap2...1st contestant dapat le jadi 1st winner...oppss...(^_~)

p/s: saje suka...mcm seronok je join2 contest ni...

arryani said...

Nak undi Vee bleh???(bodek 110% nih)

hehehe

Vee Violet said...

Abg Eq, boleh aje... :)
who knows kan? abg eq asyik menang hadiah teka era lah, itulah... mane tau kot2 lucky... yes, sebab hadiah yg vee tawarkan pun tak lumayan sangat... :) thanks for joining... :)

kak yan,
wah wah wah... vee nak kena joinlah nie h... :)

speckurosaklagi said...

hohoho....mmg simat...

speckurosaklagi said...

mana my dear nye...

LOL x send lagi ke??

eqbalzack said...

hadiah tak penting...kalau ikutkan hadiah paling grand abg eq dapt baru ni dapat gi China....SURIA.FM...

ada member kata nama 'eqbal' tu ada ongg...hehe

Vee Violet said...

Spek,
smart kan? :)
LOL cakap die tengah fikir nak buat entry macam mane. :)
kita nantikan eh... :)

Abd Eq,
Suria FM pulak? Era pun dapat... =) baguslah. Mesti sebab asyik memancing & hari2 mimpi ikan ni. itu yg rezeki murah (orang cakap mimpi ikan means rejeki)

Fifi Rahmat said...

wahhhhhhhhhhhhhhh, tampan bergaya!~

Mimie.Candy Cane said...

thats what im talking about..

nice entry abg eq..

vote for abg EQ

Rauna_safia said...

Saya AFUNDI eqbal dayang zakaria (eh...salah eja nama eh?)...abg eq....100 undian...vote for Blueish Guy...=)

Vee Violet said...

Fifi,
sangat... :) vote for him... you pun boleh join dear... :)

mimie candy cane,
he got your vote.. :)

rauna safia,
100 undian? hihihi

NeenaAnuar said...

VOTE FOR ABG EQBAL THE BLUESSsss! :D

Hezesuze said...

10 undi tu EQ....huhu

embun d tengah malam said...

20 undi untuk vee..hihi

~Kak AZZ~ said...

undi eQ.... Kalau menang bak sini kura2 yg baru eQ beli tu....hehehe...

Malu la nk masok umah ni... Tp eQ punya pasal....hantammm sajalahhhhh....hahaha...

Mekasih ya tuan umah....

mie said...

mn peserta lain???
so, gue undi mr eqbal...

vict said...

saya nok vote abang eq nih... cam mana cara dia..

Vee Violet said...

NeenaAnuar & Hezesuze,
okay... =D

Embun,
Errr... untuk Vee? hihihi

Kak Azz,
takmo la malu2... okay - kalau abg eq menang vee suruh die kasi kura2 yg bernama jessica alba tue.. hihihi.. =)

Mie,
peserta lain tak post entry lagi... :)

Vict,
you dah vote dah pun.. ;)
just cakap nak vote contestant aje... senang i nak count... :)

Fifi Rahmat said...

can i vote twice? hahaha. i x sehebat abg eq!~ layak jadi pengundi je. haha

Mohd Shahrul Hafizi said...

Undi Abg EQ. GoodLUCK.

Vee Violet said...

Fifi,
tak boleh lah sayang... sooo sorry... =( ... you pun join la babe...

shahrul,
okay... :) thanks for voting... :)

eqbalzack said...

hahaha.....tak sangka ada org nak undi abg eq....hadiah tu vee bagi kat pengundi2 abg eq ye....hehehe

Vee Violet said...

erk! banyak tue abang eq... =p`

Kay said...

saya nk undi abg eq nih bolehhh???? biru itu baekk!!!

BELALANG said...

undi abg eq jugak =)

Vee Violet said...

Kay,
boleh sayang... :)
Thanks for your vote...

Belalang,
Okay... :)
Thanks for voting...

ezam said...

owh...sbg kunjungan balas saya undi abg eq juga...inga ye hadiah 50-50 ahahahahah

::cdot the dot:: said...

sya undi abg biru sbb dia ENSEM!!! ohhhhh, awak nmpk biru...i'm blue da be di da be da..da be di..da be daaaaa....

E.d.Y said...

vote for him...nice one

Vee Violet said...

Ezam,
hihihi... ok... :) ...

::cdot the dot:: ,
you sangat sporting! :)

E.d.Y,
Thanks for voting! :)

budak hitam said...

vote for mr mawi ni.. hihihi

Vee Violet said...

Budak Hitam,
mawi? hehehe :)

syah said...

vote for eqbalzack