Thursday, February 25, 2010

2nd Contestant - Ezam

First of all thanks pada Ezam cuz sudi join contest yang Vee anjurkan nie. Pada yang nak berkenalan dengan Cik Ezam kita yang anggun dan bergaya apabila mengenakan baju hitam ke tubuhnya yang tinggi bak model catwalk, :) silalah menjengah ke blog 'beliau' ye... http://ezam-safie.blogspot.com/2010/02/apakah-gaya-warna-diriku.html

*Coomercial break*
(P/S : Vee tak sure kenapa kalau Vee letak link, if click dekat link tue, mcm prob.. sorry you all. Blog Vee pun tak dapat variasikan warna tulisan)

Entry 2nd Contestant - Ezam
__________________________________________________________________________________

Sepuluh budak hitam
Main tepi jalan
Satu kenalah langgar
Budak hitam tinggal sembilan

eh ape kena mengena budak itam nieh??

haaa sebab wa tadak kija
so wa masok contest lagik
kali ni contest anjuran cik vee
persoalan tentang warna dan gaya
jadi
kepada Malaysia,indonesia,brunei
kuasa di tangan anda
sila taip afundi ezam dan hantar ke 4561876
sure takde sape perasan
wakakakaa
ngeng!!!

eh terpesong pula.

back to the tema
saya suka warna hitam
ia melambangkan
keunggulan.kecantikan.kemutuan[heh?]

kenapa hitam?
dolu2 org ingat saya rock
padahal
sebab saya nk kaver mok.mok
saya berasa rendah diri
walopon hakikatnya saya tinggi bak model spender
jadi saya pakai tshirt hitam setiap masa.



muntahla korang tengok gambor2 nieh..

sekarang saya pasrah
lantak pi depa kata apa
yg penting saya yakin
hitam menampakkan saya lebih anggun dan bergaya
LoL

kata org hitam melambangkan
kemurungan.penderitaan.kekecewaan
kata saya
pandanglah lihatlah tiru macam saya
[so tak relevan]
bahagia atau derita
semuanya terletak di hati!
hatiku bukan kristal
hati anda?
lu punya suka >.<

hrmmmm
punyalah giler kaler hitam
beli keter bmw pon kaler yg sama
h.i.t.a.m
hitam itu menawan
hitam itu setan
wakluuu...
sesuka aje bagi padanan



nilah my bmw

sekarang saya tak kesah tentang warna
namun HITAM tetap jadi pojaan.
pesen dressing saya skrg
sederhana tetapi meriah
maksud:
walo sekadar jeans n tshrt
saya pastikan ianya
bersih.kemas.wangi
sambil menyandang beg LV
hiks..berangan!



kasot jaman2 jadi PA Datuk..ntah mana tah kasot nih now

hey baidewey
saya adalah ezam
tak perlu bergaya sakan
yg penting kesederhanaan
kerna
kata ibu mithali ibu sejati
kecantikan dalaman menyinarkan kecantikan dalaman
semuanya soal NUR....(kasih)

apakah?
entah??
..layankan aje..
hiks



alim2 kucing siam???

owh
dh nk tammat dh
jangan lupa undi saya
untuk entry ini
kemenangan saya adalah milik kita semua
world peace!!!
[tetiber]


_____________________________________________________________________________________

Entry Ezam yang alim2 kucing siam ni buat Vee tersenyum... :)
Bagi yang nak AFUNDI Ezam, jangan malu2 kucing siam nyatakan vote anda di comment box Vee ye... :)

Apakah warna dah gaya anda?


KELABU & HITAM
1. Kelabu :

Warna ini tidak menunjukkan makna yang jelas. Tidak terang dan ia dikategorikan sebagai unik dan sukar dikaitkan kepada kecenderungan psikologi. Warna ini sifatnya lebih kepada NEUTRAL.

2. Hitam :
Warna ini melambangkan kesedihan dan keseorangan. Ianya memberi kesan kehampaan, kematian, kegelapan, kebinasaan, kerosakkan dan kepunahan.

Salam sayang ~Vee Violet~

11 comments:

Frodo Baggins said...

ekekekkekeke ezam!!!
si cicak hitam man!
undi!!


>>___<<

Vee Violet said...

satu undi untuk Ezam...
=)
Thanks for voting Frodo... :)

eqbalzack said...

abg eq undi ezam juga....

huhu...

**sambil kesat air mata, sebab bakal kalah...hehe

Vee Violet said...

Abg Eq,
Sgt sporting... =)
okay! ~wink~

embun d tengah malam said...

smart juga kelisa hitam

joegrimjow said...

baru baca contoh entry
alamak
segan la plak nak jadi model
huhu

Vee Violet said...

Embun,
apa lagi, rembai la sekeping kelisa hitam.. :)

joe, alaaa...
joinlah joe... =(

Vee Violet said...

Embun,
rembat *rembai* bukan rembai... =p`

starlover said...

Nak undi jugak, boleh? sy suke =D

ezam said...

ah!!!!termalu-malu pula dirku ditonjolkan di atas..

Vee Violet said...

Starlover,
yessszaa... lagi satu undian untuk ezam... :)

Ezam,
malu2 kucen siam eh? :)