Thursday, February 25, 2010

Purple,Pink,White & Contest

Purple, pink & white... kesemua tue warna fav Vee. Lunch tadi tapau salad dekat Isetan je. Masuk Isetan Ground Floor macam best sangat bila lalu bahagian kosmetik and pakaian. Sebab majoriti ketiga-tiga warna tu memenuhi section cosmetic & ladies wear.
Awal tahun ni Vee ada baca ramalan fesyen untuk tahun ni ialah Romantic Sophisticated kalau tak silap. I loike... ^^ ... Then lalu bahagian perfume. Nyam nyam... Siapa yang tak suka wangi kan? Suka sangat. Rasa nak beli perfume tapi memandangkan tadi dah habis banyak bank-in duit belanja bulanan untuk parents & bayar 'hutang' dekat Pakcik 'Maybank' & Makcik 'CIMB' so, Vee nak beli perfume dari Body Shop aje. Pilihan Vee bulan nie, Cassis Rose.

CONTEST - Kenapa Vee anjurkan contest
Ada yang tahu Vee pada mulanya nak anjurkan contest "True Love" but then Vee cancel, but since Vee dah war2kan nak anjurkan contest Vee tukar pada "Apakah Gaya & Warna Diriku". Vee memang teringin nak jadi fesyen designer tapi so far Vee tak dapat nak berangan lebih2 lagi sebab still takde ape2 skill menjahit. Memang tak pernah ambil jurusan or kelas yang berkaitan pun. But tengah planning. Pernah jugak berangan nak ada jenama baju & perfume sendiri. Insya-Allah... :)

So, contest. Vee suka tengok orang berfesyen, so cukup logik kan kenapa Vee anjurkan contest ni? =) Kalau tujuan nak tambah follower tue, rasanya tak kot... More to suka2 & suka tengok variasi gaya setiap orang. Macam satu kepuasan pada Vee.

Dah puas membebel, last but not list - sesiapa yang nak join tapi still tak jumpa pic yang sesuai & masih mencari idea (Pearl sayang - I'm waiting... Spek pun... =p`) ... boleh post entry by 7th March.



With Love,

10 comments:

IT'S Me N.a.N.a said...

helo vee mucuk..makna nya kita boleh hantar pakai baju aper sekalipun lar yer????betul x??

Vee Violet said...

Nana,
panggil vee muchuk eh?
takpe- nanti vee beli perfume cassis rose tu vee sembur byk2 sampai nana pengsan... hihihi...
yes sayang.. boleh pakai apa2 baju sekalipun... warna apa2 pun...
=) join eh?

eqbalzack said...

sebab vee sendiri pun cantek...hehe

**dapat markah lebey tak ni?

Vee Violet said...

Abg Eq,
Jauhi amalan rasuah... hihihi...
~wink~

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee..
Sedang berfikir nie..
Bab gambar ni sungguh mencabar..
Huhu..

Vee Violet said...

Pearl,
Faham... hihihi
Takpe - Vee tunggu... ;)
*hugs*

IT'S Me N.a.N.a said...

undi ini...hihikkk.hikk..x kenal maka msty vote..yahuu..

Fifi Rahmat said...

bodyshop x tahan lama bau dia yunk
u try elizabeth arden the latest ones, 5th aveneu!!! sgt sgt sgt sgt sgt beshhhh bau dia.

Vee Violet said...

Nana,
nana vote ape darl? :)

Fifi,
alamak. Vee dah belilah cassis rose... huhuhu.. nanti i beli yg u suggest tu. gorgeous mcm tu suggest confirm wangi punye... :)

bellar0ssa said...

huhu.suke cassis rose.dulu ade org bg mase birthday..sampai sekarang suke bau ni.hee.