Thursday, March 4, 2010

Vee suka miaow miaow... :)



Vee selekeh? Sila abaikan keselekehan itu sebab gambar di atas diambil lebih kurang dalam pukul 10 malam semalam. Balik dari office, jalan2 dekat taman klcc. Saje je relax, tengok water fountain, tengok manusia... hihihi... Then lepas tue rasa macam taknak balik rumah lagi, pergi singgah rumah kawan Vee kejap. Lepas tu terserempak dengan 3 miaow miaow yang comel sedang tidur. Vee yang pantang tgk 'makhluk' comel macam kucing, hamster ataupun baby nie, teruslah angkat and main dengan anak miaow miaow tue... :)

Pic ni, kawan Vee kasi. Comel kan?



Jom layan lagu Knockin' On The Heaven's Doors... (korean version ya!) =)


Salam sayang,

10 comments:

arryani said...

knock...knock..knockin on heavens door...

sambil nyanyi2 ni..

best tul citer tu...

Cik Cookie said...

kalau bnda2 kiut cam gitu mmg rs nak picit kan.chumell kan?..

Vee Violet said...

kaka yan,
best kan? cerita tu si dia yg kenalkan.. =)

cc,
kan/ kan? kan? sangat....
jap jap... cc rasa nak picit? bahaya ni, takleh 'kenalkan' hamster vee pd cc.. hihihi

sueanne said...

alalaa comelnye...
handbag tue..hahaha..

minat kucing gak dear?..cayalahh..give me 5 ngn sue arrr..hehehe..sue leh gomol2x lagi ngn kucing..hehehe

Vee Violet said...

sue,
suke sangat... last bela masa vee sekolah menengah. lepas tue tak bela dah sejak tak tinggal rumah kg dah... :)

*give me 5!*
kucen comel kan? :)

embun d tengah malam said...

comelnya

starlover said...

ahh..I love the first pic =D

Vee lagi comel dari kucing tu

Mr feckry said...

cute le..mana selekeh..peh lama tak layan jalan2 kat taman klcc

Vee Lockheart said...

Embun.
sangat kan? pic tu kwn vee kasi sebab die tahu vee suka hamster... :)

Starlover,
vee pun suka 1st pic tue... tp vee selekeh ajelah yang... :)

Mr feckry,
singgahlah ke klcc... :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Suke Meow2 jugeee.. :) Meow tu chumel tp Vee lg
super chumel! ^__^