Wednesday, March 10, 2010

Tag dari Starlover...

Vee telah di tag oleh sweetie Starlover... Soalan bab2 nangis aje... hihihi... Soalannya sangat merbahaya. Selepas beberapa hari, tadaaa... For you Starlover... Sayang, baca tau... kalau tak baca Vee nangis nanti... ~wink~

Adakah anda suka menangis?

Errr…Siapa yang suka nangis eh? Jawapannya tak suka kot… Hihihi

Bilakah anda akan menangis?

Semestinya waktu sedih… ada juga waktu sakit yang terlalu sakit… Ada juga waktu di tempat awam kalau nampak pakcik dan makcik tua yang sakit kaki dan berusaha jalan, memang kalau tak fikirkan itu tempat awam dah menangis sedih.

Kenapa anda menangis?

Sebab sedih… =) Kadang2 sebab terharu...

Bila kali terakhir anda menangis?

2 malam lepas… Ops! Hihihi

Mengapa?

Errr… sebab terlalu rindukan seseorang tapi tak boleh buat ape2. Tak dapat jumpa, dengar suara or contact… Tralalalaaa… =D … And at the same time pressure dengan banyak beban & masalah...

Siapa anda cari bila menangis?

Sekarang lebih suka menangis sendiri...

Time menangis apa yang perlu ada dengan anda?

Kalau dalam bilik, bantal strawberry, teddy bear kesayangan & tissue banyak2. Kalau berada di luar, spek mata, mp3 (sebab nak dengar lagu yang boleh cuba alihkan perasaan sedih) & tissue… =)

Adakah anda perlu seseorang untuk memujuk?

Kalau ikutkan lebih gemarkan pelukan dan belaian, tanpa sebarang kata-kata… Lebih menenangkan bukan? :) But now depends. Pernah bergantung pada kawan or seseorang sebab dulu terlalu manja dan lembut. Sekarang lebih tegas dan keras hati, so selalunya bersendiri.

Adakah anda akan menangis di tempat awam?

Kalau boleh dielakkan tapi pernah jugak. Hehehe

Saya tag:

Banyak yang nak di tag nie… :)
Pada semua yang baca entry nie kena tag. Hehehe… Errr… Bab2 nangis nie mesti lelaki tanak jawab kan? So Vee nak sebut namalah (Perempuan kena tag semuanya), lelaki pulak ;
Eddie Dewanaga
Besi (Besi jarang online so Vee tak sure Besi baca ke tak entry nie)
Embun
Ezam
Abang Eq
Spec &

tertinggal lagi sorang...
FRODO BAGGINS
... =P ... Anda tak terlepas ye... :)

P/S : Tiada paksaan actually, suka2 aje - kalau rajin you all jawablah eh… :)

9 comments:

Frodo Baggins said...

FUHHHH ~~~~ TARIK NAFAS LEGA

ngehehhehehehe


>>___<<

embun d tengah malam said...

menagis di tempat awam mesti pasal gaduh kan..hehehe..

saper org yg u rindukan tu sampai nagis?

Fifi Rahmat said...

wahahaha. abg Eq kena tag. x sabar nak bace... tp rase mcm beliau sibuk dgn result spm student yg bakal keluar esok.

lagu peberet i lew yunk... malam ini kasih, teringat aku pada muuu.lalala~

eddie dewanaga said...

occay.. i'm on it!

*sebab tgh 'blank' tak tau nak buat entry apa...

eddie dewanaga said...

Vee... dah siap!!!

Vee Lockheart said...

Frodo,
jgn tarik nafas lega... frodo kena jawab jugak... :)

embun,
hehehe... tak ingat pulak sebab ape nangis dekat tempat awam tue... hihihi... rasanya sebab terlewat ke majlis tunang akak kot... :)

Fifi,
kwn blogger perempuan i semua kena jawab tau, i mention lelaki sebab tak byk follower lelaki... :) kalau nak tulis nama perempuan ramai tue... :)

eddie,
dah baca and dah komen... thanks eddie... :)

LotsOfLove-Pearls said...

nangis?

mcm best je tag nie..
Hehehe..

Gud day sweetie..

starlover said...

Haha yeayyyyyyyyy Vee buat!

Thanks Vee =DD

Pernah jugak menangis kt tmpt awam *wink

Ieda the Rainbow Princess said...

Ieda pun biasa menangis di tmpt
Awam,Vee..Menangis dlm toilet sekulah..
Pk takder org dlm toilet tu coz pin2 tertutup,
so trs terpa masuk mcm org sawan..Sekali dh masuk kedalam penuh org dlm toilet..X peduli lh trs ja nangis sbb da tak tahan sngt sedih..Terkejut la budak2 dlm toilet tu sampai dorang kerumun2 tanya
knp..Humm..kenangan pahit yg tak dpt dilupakan tu..Kenangan menyedihkan & memalukan jgk tu.. :'[