Monday, March 22, 2010

Sharing is Caring...

Vee just nak share pada sesiapa yang berminat... Bukan dari company yang Vee kerja/kawan Vee minta tolong iklankan... Just nak share pada sesiapa yang berminat...

Ujibakat Watak Utama untuk Siri Realiti Online Baru

Kami sedang menjalankan ujibakat untuk siri reality online baru kami. Pencarian kami adalah untuk watak utama perempuan.

Kriteria:
Jantina : Perempuan sahaja
Umur: 18-28 tahun
Bangsa : Melayu/ Kacukan Melayu
Harus selesa depan kamera, dan juga mempunyai bakat dalam menyanyi lagu Melayu/International terkini
Harus mempunyai pengetahuan dalam lagu-lagu terkini (tempatan and luar negara)

Maklumat Tambahan:
Skop : Watak Utama untuk Siri Online Reality baru
Budget : RM 300 sehari
Penerbit : Capxion Media

Calon-calon yang dipilih akan dihubungi untuk hadir ujibakat.

Sila hantar profile anda secara online kepada http://playthat.tv/castingcall/blog/2010/03/casting-lead-female-role-for-online-reality-series/

Atau secara e-mail terus kepada edmund@capxion.com
Posted By : Edmund Chaw
Phone : 0166020909
Email : edmund@capxion.com

Talents Needed for TVC

Guys age between 25-40 is needed for Pocari (bottled drinks) tv commercial.
Budget: RM300 on the spot after shoot
Shoot date: 26-29 March 2010 (either 1day)
Location: Kuala Lumpur
Interested candidates pls email profile to orangetalents@gmail.com
Posted By : Orange Talents
Fax : NIL
Email : orangetalents@gmail.com

8 comments:

h a n i e said...

harus si ezam pakai mini skirt, cukur bulu kaki nk g audition ni..

hahahaha~

*teksiiiiiiiiiiiiiiiii...*

Vee Lockheart said...

hanie tertinggal lagi satu perkataan...
"aauuwww..."
hehehe...
tengah bayangkan ezam pakai mini skirt nie... :)

h a n i e said...

kan vee kan...
ermmm.....nanges bersujud la antu niyang rapik tgk kan..
hahahahah...

*jap lg ni..mesti dia melahar balik..kuikuikui*

Vee Lockheart said...

hahaha...
nakalnye hanie nie...
hantu niyang rapik ke pontianak harum sundal malam? opsy!
ezam singgah ke blog vee? agak2 die baca tak nie? die jarang singgah blog vee...

embun d tengah malam said...

taktau nk komen aper cik vee..nk senyum jer ni..:):):)

Vee Lockheart said...

embun,
try lah k... tp casting ni sometimes, tak tgk rupa hensem or cantik - kdg2 tgk pada character seseorang...
=)
try k... :)

IT'S Me N.a.N.a said...

nana nk try lar..tp, pelakon nie kdg2 kena time sexy tue yg x boleh tue. :'(

Vee Violet ~vLockheart~ said...

Nana,
bagi Vee pulak, Vee taknak nanti nak berpeluk2 ... hihihi... *skema kan?*
bab pakaian tu tgk pada skrip kot sayang... :) try lah k... :)