Tuesday, March 2, 2010

5th Contestant - Speckurosaklagi

Assalamu'alaikum & happy Tue semua. Semua sihat? Vee tak berapa sihat sangat. Badan rasa lemah sikit. Maybe sebab cuaca yang sekejap panas & hujan rasanya. Pada you all yang tak sihat jangan lupa makan ubat ye? =)

CONTEST! CONTEST! CONTEST!

Guys, Vee nak pesan, pengundi mestilah dari bloggers ye. Sorry sebab tak inform awal2. Sebab kalau anonymous, sesiapa pun boleh simply undi kan? Even Vee pun boleh mengundi. Vee cuma nak elakkan isu 'tak adil' nanti. Ok? :)

NEW ENTRY...

Dari cik abang kita yang berkaca mata - speckurosaklagi... ( http://speckurosaklagi.blogspot.com/2010/03/photobucket.html )

Thanks for joining this contest spec. :)

Semalam Vee baru je tengok iklan tv AF di mana Sarimah & Jimmy segak mengenakan baju berwarna merah & hitam. Apa kaitannya dengan speckurosaklagi? Mestilah ada kaitan, jom baca entry speckurosaklagi.

_____________________________________________________________________________________

vee i join ur competition.

this is my photoshot yg tak bertauliah..
tak sempat arr nk send pix nih kat u via email..
sori.

u amik dari blog spec la iye..

warna hitam dan merah

dua2 kaler best..

hitam itu menawan...
merah nmapak berani..

hahah padahal tak tau nk tulis..tp mmg suka dua kaler nih..

mmg suka merah...sampai motor pun kaler merah..
tunngu superbike je pasnih..warna hitam kot..

dear kita rempit sama2 k...

to all blogers and readers plz comment utk dptkan undi...

jgn jadi pembaca senyap utk entry ini...

just koment..

thanks all...











_____________________________________________________________________________________

Entry yang cukup ringkas (ehem2, ada persamaan dengan budak hitam ni, dua2 minat warna yg sama & berkaca mata... jeng, jeng, jeng - gurau aje). So, pada 'peminat2' spec... :) and follower spec or sesiapapun yang nak mengundi spec, sila jalankan tugas you all semua, jangan lupa mengundi... :)

Apakah Warna Anda?

MERAH
Warna ini melambangkan keadaan psikologi yang mengurangkan tenaga, mendorong makin cepatnya denyutan nadi, menaikkan tekanan darah dan mempercepatkan pernafasan. Warna ini mempunyai pengaruh produktiviti, perjuangan, persaingan dan keberahian.

1. Merah Terang :
Warna ini melambangkan kekuatan kemahuan atau cita-cita. Sifatnya : Agresif, Aktif, Garang. Pengaruhnya : Berkemahuan keras, penuh gairah, dominasi, kejantanan.

2. Merah Jambu :
Warna ini melambangkan romantik, feminim. Warna ini mempunyai sifat mendorong ke arah kepasrahan, penyerahan, kesempurnaan, keayuan dan kesantunan.


KELABU & HITAM
1. Kelabu :
Warna ini tidak menunjukkan makna yang jelas. Tidak terang dan ia dikategorikan sebagai unik dan sukar dikaitkan kepada kecenderungan psikologi. Warna ini sifatnya lebih kepada NEUTRAL.

2. Hitam :
Warna ini melambangkan kesedihan dan keseorangan. Ianya memberi kesan kehampaan, kematian, kegelapan, kebinasaan, kerosakkan dan kepunahan.


Apakah Warna & Gaya Diri Anda?

Salam Sayang,
~Vee Violet~

15 comments:

~0~ said...

wah...da ramai join..

sueanne said...

vote tuk speck juga..heheheh..

LotsOfLove-Pearls said...

LotsOfLove-Pearls Vote For Speckurosaklagi..

All The Best!
Chayok!

Vee Violet said...

~0~,
joinlah... :)

sueanne,
terima kasih kerana mengundi... :) *ayat skema*

Pearl,
wah! undian yg bersemangat... hihihi

eqbalzack said...

abg eq.....sekali lagi abg eq vote bro. sempoii ni...

p/s: kali ni air mata dah abes....tak yah lap2 lagi...hehe

Vee Violet said...

abg eq,
hehehe... dah habis air mata eh... :)
ok, memang sangat sempoi kan? :)

budak hitam said...

vote. jgk utk merah hitam.. hihihi
abg eq tu knp sdey2?

Vee Violet said...

Budak Hitam,
wah wah... kalau dah peminat merah hitam kan? hehehe. thanks for voting dear.. :)
abq eq sedih? hihihi

vidadarisakura said...

boleh undi sini eh?


vote for speckurosaklagi x 20kali.

boleh?
hehe

Vee Violet said...

boleh aja vivi yang comel...
tapi satu undian aja yg diterima... :)

vidadarisakura said...

alaa...heeee.malu.

haha

Vee Violet said...

hehehe... bertambah comel... :)

embun d tengah malam said...

i undi papan tanda amd tu

Sharif John said...

All the best yang mengambil bahagian!!!

speckurosaklagi said...

thanks to all....
amd is the best working place..