Wednesday, March 3, 2010

Update untuk Ieda the Rainbow Princess

Hello hello Ieda... :) Ieda kena baca ni tau. Sebab end of Jan hari tue Vee dah update pasal Miss Soccer, tapi maybe Ieda miss out entry Vee. Miss Soccer dah habis yang, and dah tahu siapa pemenangnye honey... :) Vee menduduki tempat ke-8 daripada 12 finalist... (Vee nak update pun segan cuz dah 2 habis yang... :p - tapi takpe, demi Ieda yang sweet nie... )











Jom imbas kembali...






P/S : Thanks for your support tau dear... xoxo~

11 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Sweetie..
Papun, you tetap the best..

Great day okey..

eddie dewanaga said...

bangga dgn jue.... nama gua pun sesat masuk youtube.

embun d tengah malam said...

lawanya jue

Vee Violet said...

Pearl,
Sebab Vee ada kawan yg best macam Pearl.. :)

Eddie,
my first follower... mestilah memane pun ade eddie... :)

embun,
biase aje... :) make up je lebih hihihi...

P/S : Mane cik ieda kite nie...???/ :)

♥chentaMAYA™ said...

betoi3 holiyaw! hee

Vee Violet said...

Maya,
laksa tu takdelah holiyaw sgt... hehehe

sueanne said...

holiyaw?..laksa??..hahaha..blurrrrr tetiba..muahahah...

vee dear, cantik arr gambar2 tue..semanis orangnye..hehehe..

demam eh?...ciannye dear..rindu ngn boyprenz la tue..cepat2x g jmpe dia ehh..hahaha..just joking my dear..hehehe

take care tau..jgn lupe makan ubat..pearl tue?..jgn jadikan dia idol..die ubat pun takut..muahahaha..jgn marah arr beb..hahaha

Vee Violet said...

sue,
laksa tu kalau sue tgk video vee, sue tahulah.. :)
dah ok sikit today yang... bf? ahaks! hihihi...
thanks dear, itulah - kalau dengar suara pearl confirm baik demam vee... :)

LotsOfLove-Pearls said...

Sue ni jeles ni..
Gua memang seorang Idol yang baik..
Lu pun ngaku ler babe..

aku di hatimu..

Wahahaha..

Vee,
Layan jek karenah kami yang baik2 belaka nie.
Huhu..

Vee Lockheart said...

Sue,
betulkan itu? jawab jgn tak jawab... :)

Pearl,
tengah layanlah nie... dua 'girlfren' maya vee... hihihi

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Ye,Veeeee..Sori Vee Ieda nie
mmg always ketinggalan komuter..
Nk laju lg dr komuter x boleh lah..Haihhh...
Sori Vee..Nie nk post N3 Contest Warna tp singgah cnie dulu bc N3 Vee..
Vee..dpt no.8,rupenye!
Maaf sngt Vee coz lmbt'update'tol Ieda nie.. :(
Vee..Ieda vote Vee utk Mizz Soccer sampai
tertido2x..Xper,Vee..Nnt masuk trs Miss Universe
& dptkn tmpt pertama..Hoccay??Ape pun Vee masih dlm senarai top 10 tu..Congratz,dear dpt pergi sejauh itu..Cuba lg nnt okay!Let me know if Vee ade masuk Miss Soccer or Miss World ke,Ieda will vote 4 u dear..Nnt klu tgh mandi pun Ieda nk vote Vee!X peduli.