Wednesday, March 17, 2010

Tralalaaa....

Semalam

Tertinggal rantai dekat dalam locker dekat gym.
Patah balik ke gym lepas dinner, selamat masih ade… Pheww…
Dah sampai rumah, salam & cium tangan 'si dia'…

Vee : Errr… awak, pinjam RM 1.20, nak buat tambang bas gi keje esok. Wallet tertinggal dekat office.
Si dia : Tahniah. Apa lagi yang awak tak tinggal?

*blush*

Hihihi… Vee memang selalu tertinggal barang.

Pagi ni

Dapat job jadi pelakon extra (berdialog) tapi terpaksa tolak…
Lain kali je lah kot... =)


With Love,

19 comments:

embun d tengah malam said...

biasa la tu..nk telupa nk wat mcm mn,,

np tolek cik vee

h a n i e said...

haha..same la perangai..
suka tinggal brg merata²..

:P

LotsOfLove-Pearls said...

Tolak?
Mmmm..

Naper tolak Vee?

*Jika fikiran serabut, banyak yg LOL leh lupa.

Wahaha..

Adalah Vee juga begitu?
Ngeee

Mimie.Candy Cane said...

hehehe...muda2 dah nyanyuk ni..vee ni byk makan semut ke?

naper tolak? rugi la vee

Vee Lockheart said...

Embun,
vee ni pelupa tahap kritikal.. hihihi

Pearl,
yes... vee pun macam tu... sgt... tapi sikap pelupa memang tetap ade walaupun fikiran tak berserabut... kalau berserabut lagilah menjadi2 pelupa tu...

Mimie,
mungkin vee tak sedar kot makanan2 yg vee mamam tu ade semut... hehehe...

*job tu vee tolak sebab komitment keje* =)

Mr feckry said...

peh..cam gua juga..pasal selalu lupa

Vee Lockheart said...

Mrfeckry,
ade geng lah Vee...
:)

IT'S Me N.a.N.a said...

alar..naper tolak pulak???pegi jer lar..

pelupa??hehhh..me too..semua nyer kdg2 luper..sdgkan kiter nie kan x tua lagi kan???naper kan??

Vee Lockheart said...

Nana,
kejelah sayang... lagipun berlakon ni penat... :)

hehehe... kesimpulan yg vee leh buat now, budak2 muda zaman sekarang semakin pelupa..

*muda ke? :)*

~0~ said...

wah,....murah rezki skang...


tinggal jgn xtinggal

Vee Lockheart said...

~0~,
hehehe...memang dah tinggal pun...
:)

joegrimjow said...

lorhh
nape tolak?
jadi glamer ok

vee!
da abes ke contest 'model2' tu?
huhu

starlover said...

me pon pelupa tahap agak kritikal juga =.=

sueanne said...

hahaha..vee..vee...

tertinggal barang ok lagi vee..jangan tertinggal 'SiDia' sudah..hehehe...

Vee Lockheart said...

Joe,
jadi glamour ni tak semestinya best... :)
Contest tu tak habis lagi, sebab tgh mengira undian now... :)

Starlover,
hehehe... itulah - semuanya mesit ada minum/makan semut nie kan dear? :)

Sue,
tertinggal si dia, Vee terus masuk hospital bahagia... :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Lucky Vee jumpa balek rantai
tu,kn..Vee..next time klu dpt
offer berlakon,terime lh key..
Nk sngt tgk Vee berlakon.. ^_^

Vee Lockheart said...

Ieda,
itulah pasal... bf cakap tak pyh patah blk tp vee nak jugak sebab sayang rantai tue... :)

Hmm... ieda, vee kurang minatlah berlakon... :)
Vee lebih suka belakang tabir... :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Ye lh,syg kn klu hilang..
Nak2 plk rantai tu org tersayang
yg hadiahkan..
X minat belakon ke..Klu mcm tu Ieda
kene tunggu Vee jd Film Director
lh plk nie.. =)

Vee Lockheart said...

Ieda,
hehehe... Ieda tunggu 2 tahun lagi, maybe time tu dah clear Vee ditakdirkan jadi ape...
waahhh... :)