Wednesday, January 19, 2011

Malam ini kita berkisah klasik bersama

Yeay! Esok cuti!!!
***Exciting intro*** =p'

How are you guys? Sihat tak? Kalau tak sihat mamam ubat and rest well okay… :)
Lamanya tak membebel dekat blog kesayangan ni… Balik-balik publish cerpen & share info with you all. ( Psss... maybe esok nak publish cerpen baru.. =p' )

For those yang sudi baca blog Vee yang tak gempak dan tak seberapa nie, million thanks to you guys.

For those bloggers yang selalu komen blog Vee, sorry sangat2 kalau Vee tak sempat nak komen blog you all.

Most of the time Vee ada baca blog you all, tapi tak sempat nak drop comment.
Tambah2 sekarang nie, kerjaya Vee ada perubahan sikit (mendadak sebenarnya), so Vee tak dapat ber'blogging' dan 'blogwalking' macam biasa. Soooo sorry ye? ='(
(actually update ini pun autopublish)

Dan Vee lebih komited kepada kontes "99 Hari Kisah Klasik Kita" yang Vee bermula sejak 1 Jan 2011 lepas.



Pada bloggers yang berminat untuk turut serta memeriahkan kontes yang tak seberapa nie, you all boleh 'jalan-jalan cari pasal' dekat blog Kisah Klasik Kita.

Basically, secara ringkasnya tentang kontes ini, Vee anjurkan di atas dasar ingin memeriahkan dunia penulisan cerpen dan suka-suka. Tapi, suka-suka pun, tetap ada hadiah yang ditawarkan.

Kenapa 99 Hari Kisah Klasik Kita? Sebab, tempoh cerpen anda disiarkan di blog Kisah Klasik Kita akan disiarkan untuk dibaca/dinilai/di undi oleh juri dan bloggers adalah selama 99 hari bermula dari 1 Jan '11 sehingga 10 April '11.

♥ Hadiah yang ditawarkan ; 
~> Tempat pertama - Wang tunai berjumlah MYR 100
~> Tempat kedua - Wang tunai berjumlah MYR 60
~> Tempat ketiga - Wang tunai berjumlah MYR 40

 DAN, Buku Indie "Sperma Cinta" karya daripada Linglung akan dihadiahkan kepada "Top 10"
♥ 'Tulang belakang' ataupun juri yang akan memberi 70% kepada hasil karya peserta ialah ;



~> Dearie Pearls
~> Linglung
~> Eddie Dewanaga 
~> Hiro

Kalau nak tahu lebih lanjut tentang kontes ini, boleh terjah blog Kisah Klasik Kita dan mungkin anda boleh share dengan rakan blogger yang lain juga. :)

Tata for now.

With Love,

8 comments:

sh. said...

Vee. Cerpen dah lama siap. Nanti Shera email kat Vee ;)


p/s I miss you

-MsGoodNite- said...

mengalahkan artis cik vee ni tau!

♥ Juliana Violet ♥ said...

sh.,
♥ Sweeetttt... Vee memang tenga tunggu cerpen my sayang nie. :)
Nanti emailkan ye? :)
p/s : I miss you too. (^^,)

-MsGoodNite-,
♥ Mengalahkan artis? Errrr... sebab Vee busy sangat ye? Nak buat macam mana sayang... Mencari rezeki lebih untuk suami dan anak2... Lalala... :D

ASaL said...

Salam tuan rumah.

Baru jumpa blog ni.

bole lagi ke nak join contest tapi tak bagi nama pun masa bulan 12? :)

♥ Juliana Violet ♥ said...

ASaL,
♥ Boleh. :)
Nanti emailkan pada Vee ye? Email ke kisahklasikita@yahoo.com.
:)

░♥si lampu neon♥░ said...

hye vee..=)

Check it out Entri Paling Best !
# Keputusan Sekolah Berasrama Penuh Tingkatan 4, 2011#
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

Dearie Pearls said...

bila baca karya penulis2 cerpen, macam2 emosi yang mereka lakarkan.

menarik tertarik...

gud luck to all contestant...

all the best!

♥ Juliana Violet ♥ said...

♥ si lampu neon ♥,
♥ Hye. :)
Okay, nanti Vee baca persatu ye? :)
Thanks for sharing. :)

Pearl,
♥ Yup, thats one of the reason why Vee anjurkan contest nie. :)
Untuk share kesemua tue. :)
Sama-sama kita support they all. Yeah! ;D