Wednesday, January 20, 2010

The return makes one love the farewell...

Farewell... Selamat tinggal... Friendship...

Todays gonna be a sad day for me and a few of my colleages. Why? Hari terakhir kawan Vee yang sangat sweet, comel, talented dalam bidang make up, kind.... errr.... byk lagi nak list downkan nie... =) And yeah, she's not perfect just like the other human being and Vee sendiri... But she's almost perfect for me as a good friend. Good good friend yang selalu support and beri semangat pada Vee. And she's the one yang kenalkan dunia blog nie pada Vee. Dia orang pertama yang dorong Vee untuk tulis cerpen, dia orang yang selalu puji Vee, dia orang yang selalu beri kritikan yang membina pada Vee. She always be there for me everytime I need a friend to talk with. Dia seorang yang sangat straight forward. It might be one of the reason why Vee boleh 'ngam' dengan dia. Yes, Vee lebih selesa dengan orang yang straight forward compare terlalu nak jaga hati/depan mulut manis tapi belakang cakap bukan2 pasal Vee.

Siapakah "dia"?
BestFreeDesign.Com border=

Some of you might know her. Raja Feena @ Beauty Touch. www.beautytouch66.blogspot.com.

Kami bekerja di bawah satu bumbung yang sama tapi berlainan floor. Vee tingkat 9 dan dia tingkat 1. Selepas masing2 menjadi pekerja syarikat yang sama hampir setahun, pada 10th Oct barulah kami mula berbual buat pertama kali di dalam bas semasa dalam perjalanan ke Pangkor - company trip.

Sejak dari tu, Vee dengan Feena mula rapat. Berbalas email, makan sama2, lepak sama2, berbual mengenai minat masing2, fashion, make up, kerjaya, kecantikan, masa depan... semuanya menjadi topik perbualan Vee dengan Feena seharian sehinggalah ke hari ni.

Kalau Vee nak ceritakan kesemuanya tentang Feena and friendship Vee dengan dia, memang takkan habis. :) Sebab walaupun singkat perkenalan Vee dengan Feena, banyak benda yang kitorang dah share sama2. :)

To Feena, Vee akan selalu doakan Feena success... Vee yakin Feena salah seorang antara make-up artis yang paling terbaik di Malaysia. Feena sangat berbakat, I'm not telling you this sebab Feena kawan Vee or orang lain baca entry Vee tapi Vee cakap yang "bener-bener" aja. Hihihi...
BestFreeDesign.Com border=

Vee hargai sangat friendship kita, and you know that I will never nver ever betray Feena. Feena banyak support Vee and sedikit sebanyak dah banyak bantu Vee jadi better person, better woman... :)...
BestFreeDesign.Com border=

You know that I love you and you know that Im gonna miss you. You are leaving but Vee percaya kita akan berjumpa lagi dan akan terus berjumpa sampai masing2 berjaya. Vee yakin sangat darling...
A sunbeam to warm you,
A moonbeam to charm you,
A sheltering angel, so nothing can harm you.
~Irish Blessing~


Forgive for all my wrongdoing before... Vee hope sangat sebab Im just a human being, mungkin ada tersalah kelakuan dan tersalah kata pada Feena sebelum ni.
BestFreeDesign.Com border=

Thanks for everything darling... :)
May the sun shine, all day long,
everything go right, and nothing wrong.
May those you love bring love back to you,
and may all the wishes you wish come true!
~Irish Blessing~


And Feena, Vee akan cari Feena one fine day - untuk 'sesuatu'... 'Something' to reach our goals, desire & dreams...

Love you babe!
And I'm gonna miss you!!!
BestFreeDesign.Com border=






With Love,
Vee Violet

17 comments:

Beauty Touch @ RAJA SUEFINA said...

omg!!!!!!!!!!!!!!!!!
u make me cry alot like river la darlinn
me gonna miss u so much...
sayang jue sangat2!!!!huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sedeh gile!!!and thanks for the luvly post!i really appreciate that..dah lama org tak bt fina cry sbb terharu..omg!!i luv u so much dear!!

Vee Violet said...

Feena,
every single thing yang Vee 'type' tue... i really mean it... ;)
stop crying okay. smile... =) i love you, you know that... always and im gonna miss you... kita akan susah jumpa nanti and make sure we still keep in touch okay...? :)
*hugs and kisses*

~0~ said...

friends forever

IxoR@ said...

Touching bila baca entri ni...

Kawan susah senang tetiba jauh di mata....sgt la sedey....huhuhuhuhu....

besi said...

gud luck utk kawan vee.....
salammmmmmmm

LotsOfLove-Pearls said...

...bila dah rapat sangat, mesti terasa 'tak suka' dengan perpisahan. papun, harap2 kedua-duanya Keep In Touch each other..

*i yg baca pown dah sedey, apalagi insan yang dimaksudkan.

Kepada Feena, hati2 walau di mana jua.
Cheers.

and, you memang terer make uo kan org.
chanteQ!
Wish ya luck in everytin..

Kepada Vee,
relakan perpisahan itu k.

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi..Vee..Hi..Feena.. ^__^
Salam Kenal,Feena..
Ieda dh tgk blog Feena..Cantik bangat rupa bakal2 pengantin yg di make-up oleh Feena..Hasil
'sentuhan' tgn 'ajaib' Feena kpd bakal pengantin,artis & model menjadikan they all nmpk very vogue the vass gittew!
Ehh..ehh..Vee..Feena..nk pindah tmpt
keje ke?Anyway..Gd Luck utk Feena & to Vee also semoga success selalu dlm karier anda! :)

Ieda the Rainbow Princess said...

Ekceli Ieda nk jd follower Feena tp Blog I'm following dkt dashboard belog Ieda tu dh exceed,lebih dr maximum number of blog yg Ieda dh follow..Sedihh.. :'(

Vee Violet said...

~0~,
so true... :)

Ixora,
itulah... =') ... vee sedih tp die akan jalani hidup yg lebih baik so vee happy for her...

besi,
thank u... :)

Pearl,
betul tu pearl... she is very nice tau... =')

Ieda,
cantik kan Feena make up... :)
Alaaa... kesian Ieda tak dpt follow blog Feena... =<

Sharif John said...

Sis feenA!!!! lama x dga citer!!!

Vee Violet said...

Sharif John,
Terjah lah blog Feena... ;)

Beauty Touch @ RAJA SUEFINA said...

takpee....evendo feen jauh dari vee...u owes ave a special place in my heart dearie...bro john dtg la blog saye singah2.hehhehe

sueanne said...

keep in touch slalu pas ni..

friends 4 ever!!!..

speckurosaklagi said...

bubye....
nati make up spec k...

Vee Violet said...

Feena,
Im gonna miss you... =')

Sueanne,
yeah... fren forever... :)

Spec,
auuww.... nak make up macam mane tue? :)

speckurosaklagi said...

jd mcm tepung gomak...wakakakak....

speckurosaklagi said...

tak mau make up nk ubah personaliti...or imej ke??