Monday, January 18, 2010

Entry Khas Untuk Ieda The Rainbow Princess

Assalamualaikum & Happy Monday!!!
Hari nie semua sihat tak? Kalau tak sihat mamam ubat tau. Kalau mengantuk sebab tak cukup tidur semalam, malam nie tidur awal okay? =)
Siapa yang takde kawan? Angkat tangan! =p` ... tipu kan kalau sesiapa yang baca blog Vee nie takde kawan. Vee banyak kawan2 maya - yang tak pernah berjumpa tapi berinteraksi macam kawan lama and kawan baik. Caring to each other.. You all semualah... =) Kawan2 blog Vee nie kebanyakkan caring termasuklah Ieda The rainbow Princess.... =) Cik Ieda kite nie sweet sangat, manis and sedap mata memandang. Ieda, sorry sangat2 tau sebab Vee lambat wish birthday Ieda, HAPPY BELATED BIRTHDAY IEDA!!! Vee busy sikit last week + actually setiap kali Vee buka blog Ieda, prob - tak boleh buka. Akan ada interuption... ='( Thats y Vee lama tak tinggal komen...
So, cik Ieda here you go - birthday wish yang simple, lewat but Vee rasa ini cara Vee nak express penghargaan pada Ieda yang selalu care and support Vee... =) Thanks Ieda and HAPPY BELATED BIRTHDAY... Mmmuacckss!!!! *hugs* ... And yeah... thanks to LOL yang sweet and caring jugak sebab melalui LOL jugaklah Vee boleh kenal Ieda... =)

11 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee..
So sweet.
Happy Belated Birthday kepada Ieda yang senantiasa memancarkan pelbagai warna gembira kepada teman2nya.

Semoga Dear Ieda akan memperoleh apa yang diimpikan dan dilimpahkan kasih sayang daripada insan2 yang dikasihinya.

Kepada Vee,
You owez sweet.

Take care!

arryani said...

Epi belated tuk Ieda gak...

yg mana satu si Ieda ni eh..

nak g terjah blog dia jap nih..

~0~ said...

hepi besday ieda

Frodo Baggins said...

nak tumpang sekaki setangan!!


HAPPY BDAY!!


>>_______<<

♥♥syahadah♥♥ said...

eida mmg kawan yg baik..walaupun hanya kenal melalui alam maya saja..vee bertuah eida ada entry khas untuk nya

sueanne said...

hepi besday skali lagi tuk ieda..hehe..

vee,
sorryla..baru ari ni kite dtg sini..hehe..salam kenal ye..

Vee Violet said...

LOL,
Vee pun doakan yang sama untuk Ieda. Vee sweet? Sebab ada kwn yg sweet mcm LOL kot... =)

Kak Arryani,
Ini link Ieda... http://ieda2009.blogspot.com/

~0~,
=)

Frodo,
sila sila.... :)

Syahadah,
Ieda sweet kan? :)

Suanne,
:)
Salam kenal... Takpe - cepat atau lambat kenal - yg penting keikhlasan berkwn... :)

speckurosaklagi said...

lawa...

joegrimjow said...

hi rainbow
huhu

erkk
best lagu
;-)

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Vee..
Hw r u?
Vee..ekceli smlm Ieda da
bc N3 Vee yg sngt 'istimewa'
di hati Ieda nie Vee tp Mozilla
nie crashed 2x & Ieda tak tau
knp tb2 plk lappy hang..So,
Ieda x smpt drop comment
pun dkt N3 nie,Vee..
Vee pun sama mcm LOL Pearls,
suka buat 'surprise' mcm nie
dkt Ieda..Vee..I dunn know
how to thank u,you Vee..dgn semua
nie yg Vee buat utk Ieda..
Just terima lah ini drp Ieda,syg:
"A Friend gives hope when life is low,
A Friend is a place when you have
nowhere to go..
A Friend is honest,a Friend is true,
A Friend is precious & that Friend is U,Vee!"
Vee..although we live so apart,
Always remember you hold a piece of
my heart..!Love U Vee!Thank U so much!
Also a big thanks to Pearls,Syahadah & to all of you (Salam kenal,semua..) for wishing me "Happy Birthday"..Anda semua mmg terbaek..

Vee Violet said...

speckurosaklagi,
thank u... :)

joe,
=) ... thanks... ;)

Ieda,
Vee hope Ieda dapat terus happy dan kalau benda sekecil nie boleh buat Ieda happy - insya-Allah Vee akan terus buat Ieda happy... Stay sweet tau darl...
*Vee pun tak dapat nak buka blog Ieda tau... =(*