Thursday, December 31, 2009

Vee Violet's Soul

Vee sangat suka something yang related dengan fashion, terian, music and benda yang sweet + cute. Apa kaitannya dengan entry Vee kali ni? My soul... =) Vee nak share video yang Vee selalu tengok. =) For those yang kenal rapat dengan Vee memang tahu yang Vee nie peminat drama & lagu korea. 1st video gabungan kumpulan remaja Wonder Girls yang popular denga lagu "Nobody", "So Hot", "Irony" dan kumpulan remaja lelaki 2PM yang popular dengan lagu "Again Again", "Hate You", "Heartbeats" etc... =)

2nd video gabungan kumpulan Wonder Girls juga bersama kumpulan Big Bang. Selain dari 2 kumpulan nie, Vee selalu tengok MV Girls Generation, B-Rain, Solbi... Enjot watching it! ^^


5 comments:

~0~ said...

xdpt tgk la vee...ofis block utube...siol btol

speckurosaklagi said...

prince coffee...:)

Ieda the Rainbow Princess said...

Salam..Hi..Vee..
Best kn lagu Nobody!
Ieda pun suke lagu nie!

Cik Cookie said...

enjoy this clip so much.
thanks vee
HNY

Vee Violet said...

~0~,
laa yeke... vee pun pernah jugak kena block youtube. now dah boleh... =)

speckurosaklagi,
tgk eh cite tue... =)

ieda,
nice kan? vee selalu tgk... =)

cik cookie,
enjoooyy.... =)
happy new cik cookie... =)