Tuesday, December 8, 2009

quOteS oF TodAy & Thanks to LOL



To LOL,
Thanks for the birthday card... *Vee nak letak pic card tue tp hp Vee rosak, tak dpt nak snap pic...-sob! sob!-*

Rasa terharu sangat sebab even dou tak pernah berjumpa tp Vee dapat 'layanan' yang istimewa dari seorang rakan maya macam nie... =)

Thanks dear!!!
Suka sangat birthday card tue sebab ada meow meow dengan Barbie... Hihihi... Muacckss!!!

Sis Nita,
No matter what has happened, Vee hope Sis dapat handle dengan baik ye? Sayang sis!!! Vee, LOL and kawan2 blog yang lain always support you from behind. Ok sis?

Regards,

4 comments:

besi said...

vee...happy birthday juliana
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezaki
serta dikurniakan kesihatan yg baik hendaknya

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee,
Thanks ada nama LOL kat sini.
So sweet of ya..
Love ya..

and thanks oso sharin sweet quotes nie.
Like it..

Kepada Sis Nita,
Be strong Kak..
We support you..

afsal_8281 said...

lah bilanye birthday vee ni
tak tau pun
hummm cmne ye kwn pun tak tau
sorry dear

pe pun happy belated birthday ye

Vee Violet said...

Besi,
Thank you sooo much!!! ^^

LOL,
Vee happy sangat dapat card tue tau... You sgt sweet... =))

Sal,
Birthday Vee dah lama lepas... 8th Nov... =))
Thanks Sal