Tuesday, December 15, 2009

Million Appreciation to LotsOfLove-Pearls...

Hello to all of the bloggers... Happy tuesday!!! ^^
Hari ni Vee nak share tentang kawan maya Vee, LotsOfLove-Pearls... Maybe ramai yang selalu baca and lawat blog LotsOfLove-Pearls dan Vee yakin semua tahu yang LotsOfLove-Pearls memang seorang yang sangat sangat sangat sweet and full of LOVE... =) ... LotsOfLove-Pearls antara commentar terawal blog Vee. Walaupun sekadar berbual dan berinteraksi melalui blog, Vee rasa Vee agak serasi berkawan dengan LotsOfLove-Pearls. Mungkin disebabkan bagi Vee LotsOfLove-Pearls sangat sweet, pandai menjaga hati kawan, caring terhadap kawan2 blog LotsOfLove-Pearls. :) ...

LotsOfLove-Pearls banyak support Vee dari pelbagai aspek. Boleh dikatakan daripada semua aspek walaupun Vee dengan LotsOfLove-Pearls tak pernah berjumpa.

LotsOfLove-Pearls, Vee happy sangat dapat berkenalan dengan LotsOfLove-Pearls. Hopefully persahabatan kita berkekalan and kita dapat berjumpa satu hari nanti. Last but not list, untuk LotsOfLove-Pearls.


P/S : Kepada bloggers lain, sis_nita, besi, kak shi3la, Beauty Touch, eddie dewanaga, IxoR@, Sharif John, afsal_8281, hans, joegrimjow, speckurosaklagi ,Ieda the Rainbow Princess, ~0~, miss nana & bloggers yang lain.... Million thanks jugak for all of support selama nie. Thanks...

Salam sayang,

13 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Sweetie Vee..
Thanks much..
Apa yang LOL lakukan kerana keikhlasan hati untuk bersahabat dan terima kasih kerana sudi bersahabat dengan LOL juga.

Thanks for everything and thanks for the friendship.

LOL doakan agar Vee berjaya dalam setiap bidang yang Vee ceburi walaupun seringkali kegagalan menyebelahi. Gagal bukan bererti kalah. Terus bangkit dan mula melangkah lagi dan lagi kerana kejayaan pasti menanti bagi mereka yang bersungguh-sungguh.

Kepada Vee,
We LOVE you. Teruskan berkarya dan mengasah setiap bakat yang ada.
Yakin kepada setiap yang Vee lakukan..

Tidak banyak yang kami boleh lakukan tetapi kami tetap menyokong Vee.
Oleh itu, Yakinlah..


LotsOfLove,
-Pearls-

~0~ said...

kita kawan ok....

LOL memang best...Vee pon

eddie dewanaga said...

we are all always there for you, sweetie...

eddie dewanaga said...

Untuk Vee a.k.a Jue,
kalau Vee ambik gambar pakai jersi Chelsea, nanti gua letak dekat blog bola Chelsea untuk diorang vote Vee...

http://birudarahkami.blogspot.com/

blog bola pasukan Chelsea ini bernama Sindrom Darah Biru dan mempunyai pengikut2 tyersendiri terutamanya die hard fans Chelsea FC.

Dee said...

hai...thx wish birthday fifi smlm..salam kenal ye..

hans said...

semoga berjaya
now ranking dah nomot brapa?

Vee Violet said...

LOL,
Thank u so much to you sweetie...
=)
Semoga LOL happy selalu dan dapat capai apa yg LOL mahukan dlm hidup LOL...
=)

~0~,
Thank you... yeah... LOL memang best and kwn2 blog yg Vee kenal semuanya best... =)

Eddie,
Vee tahu Eddie selalu support Vee. And Vee takkan lupa Eddie adalah org pertama yg follow blog Vee and comment blog Vee... =)

Tentang baju Chelsea tue... Macam susah sgt Vee nak buat. Hihihi...

Dee,
Salam kenal... ^^

Hans,
Sekarang Vee 7th place... =)

speckurosaklagi said...

hoho..iam not in list..
anyway gudlux...

Vee Violet said...

speckurosaklagi ,
alalaaaaa... soo sorry termiss nama...
sorry ye... of course you are in my list yg Vee thankful sgt2 sebab selalu lawat blog vee and vote vee... sorry sgt2 tau..
=(

Cik Cookie said...

make sure nama CC ada next time.
hohoho

thanks follow CC

Ieda the Rainbow Princess said...

Hello..My dear Vee..
Hw r u?
Vee..I oredy vote for U!
3times!Hehe..& Ieda akn vote
Vee lg..
Keep in touch,yeah!
Mmwwaahh!Nice knowing U,Vee..

p/s: Belum tgk lagi website www.bola.my tu..Later i will! :)

Vee Violet said...

Cik Cookie,
Cik Cookie, sure sure i will... =) Cik Cookie pun thanks ye follow Vee... =)

Hi Ieda,
=)
Thank you so much dear...
Thanks a lot for your support. Takpe nanti ade masa baru lawat okay... If nak tgk pic finalist2, Ieda add Vee dekat facebook...
Seach 'MISS SOCCER 2010 JUE'...
Mmmuacckss!!!!

Ieda the Rainbow Princess said...

U r welcome,Vee.. :)