Monday, December 21, 2009

Up Close & Personal Miss Soccer Jue Part 1

Happy Tuesday to all of my dearest readers!!! ^^
For those yang dah bercuti 3 hari, welcome back & happy working!!!
Okay, topic for today, Miss Soccer lagi. Sorry ye kalau bosan Vee asyik cakap pasal Miss Soccer, Miss Soccer je... =) Last Friday, Vee ade videoshoot "up close & personal". Bagi sesiapa yang nak kenal Vee dengan lebih rapat besides asyik baca ape yang Vee tulis dalam blog je sebelum nie, tengoklah video nie... =) ... Nanti Vee akan upload sambungan video nie for the nest entry okay?
Once again, thanks pada semua yang selalu support Vee, vote Vee... Tanpa you all, Vee takkan sampai ke tahap nie... Thanks!!! (^_*)

P/S : Sekejap lagi Vee kena replace receptionist, so Vee tak dapat melawat blog kawan2... Nanti Vee dah free Vee lawat blog semua ye? Soo sorry...




Regards,

6 comments:

Sharif John said...

Vid x bole nk load... mesti u look so gorgeous... tahniah sis...

~0~ said...

tahniah vee...moga berjaya

Vee Violet said...

Bro John,
=)
Vee biasa je... Just being myself.. nie video vee masak laksa... =)

~0~,
Thank you so much, tanpa sokongan dari kwn2 Vee tak kemana... =)

besi said...

vee...sentiasa ucapkan gud luck utk vee
vee boleh

hans said...

owh...
gudluck vee
haih,bila la aku nak jadi femes cam ko nih vee?
haha

Vee Violet said...

Besi,
thank you soo much!!! thanks tau... =)

hans, tq... =)
alah... vee bukannye famous pun... =)