Thursday, December 31, 2009

Happy New Year!!!


Happy Thursday!!!
New year is just around the corner!!! ^^ Vee sure hari nie kebanyakan blogger akan post entry New Year including me!!! ^^ ...

Semua pahit manis 2009 akan kita tinggalkan - pada 2010 akan tercipta kenangan baru.



Pada yang ada azam tahun baru, semoga terlaksana. Pada yang masih tak tunaikan azam tahun nie, nak carry forward ke esok... =) 2010 ... Tak salah... As long as keinginan nak laksanakan tue masih ada. =)

Vee mungkin tak dapat melawat ke semua blog kawan2 hari ni sebab Vee kerja half day. Hari ni ada casting dekat PJ untuk tv commercial Lux. Wish me luck! Rasanya tak dapat sebab memang sah ramai yang cantik2 pergi kan? Tapi tak salah mencuba, betul tak? =)

Once again! Happy new year!!! ^^


With love,

6 comments:

besi said...

happy new year vee....
wish you gud luck

speckurosaklagi said...

happy new year vee..
all the best during new year and casting model for lux..

gud lux...

tonite at maybe at gurney...

Ieda the Rainbow Princess said...

Happy New Year 2010 Vee!! ;)
Vee dear mesti menang utk TV
Commercial Lux coz for me Vee
sngt CANTIK!!!Sngt2x cantik!
Kalo Ieda nie lelaki lh kn,renungan mata
Vee yg cantik tu pun dh cukup utk buat Ieda
cair!Gd Luck utk Vee ye!!

Vee Violet said...

Besi,
thank you.. =)

Speckurosaklagi,
thank u... =) rasanya tak terpilih kot sebab tak dpt apa2 call pun... =)

Salam Ieda,
thanks dear... ieda sgt sweet. =)
Vee biasa je dear, =) make up yg buat vee nampak cantik... *wink* ...
dear, thanks once again... =)

Ieda the Rainbow Princess said...

Kalo tak mak2-up pun Vee masih nmpk cantik..
Kalo make-up dh tentu lh bertambah2 cantik
lg,kn.. :) Vee..Vee ske header dkt Blog Ieda ekk..Ieda rs Vee punye Blog Header tu 1000x lawa lg..Tp kalo Vee dpt pakai baju gaun putih labuh mcm yg pempuan tu pakai mesti cun giler,kn!Cari la gaun cam2 & pakai la pas2 snap pix letak kt Blog nie..Ieda nk tgkkk!

Vee Violet said...

Ieda,
ieda nie sweet sgt lah.
mesti bahagia si dia yg dapat ieda. sweet je. mesti ieda penyabar orangnya... =)
itulah, vee pun nak cari gown mcm tue... tp nak jadi secantik mcm animation tue, kena make up tebal2 lah... hihihi