Wednesday, July 29, 2009

Suami Yang Kesepian

Di satu pagi yang hening... Seorang suami yang kesepian menanti kepulangan isterinya...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



Saba je lah Romeo. Tunggu lagi 5 hari ye? Actually Vee asingkan Romeo dengan Juliet sebab Juliet dah lahirkan 7 babies 20th July baru2 ni. Kalau letak sekali dalam satu cage nanti takut Romeo makan anak2 die. Kesian Romeo, sunyi tanpa Juliet. Terserlah ke'lonely'an die sampai menonggeng dalam bekas makanan die... Huhuhu

6 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Vee..
hw r u today?
moga semuanya baik2 saja ok...

wahaha..
memahami jiwa dn rasa c 'suami'..
sabar jer ar..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

Vee,
muakakakaka...so funnny...ingat ape la tadik...anyway...best best...sabar ye romeo..

eddie dewanaga said...

kesian sang suami itu... sebuah lirik khas buat suami2 yg ditinggalkan sang isteri...


"...kau entah kemana,
malam kian berakhir,
aku membatu dihujung katil,
sedang anak kaku terbujur dingin,
bermimpi diulit ibu...

aku jadi gila,
bila engkau tiada,
kita tak bernikah kalau tak cinta,
lapan tahun bagai semalam bersanding,
tersasar haluan kita...

inikah dia krisis di pertengahan hidup,
menuntut pengertian yang merdeka,
percintaan dulu bagai satu kepuraan,
kehulu kehilir tak kemana...

aku andaikan,
kiranya kau kembali pagi ini,
akan ku singkap setiap helai,
perjanjian yang termeterai..."


stay sweet vee, and stay out of trouble!

sis_nita said...

lorrrr..
ciannyerr romeo..
sampai camtu skali..
musti dia rindu tahap gaban kat juliet..

waaaa..
cepat2 laa Vee temukan dua jiwa satu hati ni taw.. :)

Vee Violet said...

LOL,
Vee ok sweetie. Thanks... :)
Muahhhss!!!

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤,
hihihi...vee kdg2 gelak jugak tgk gelagat romeo sejak takde juliet ni, tp kdg2 sedih pun ade tgk die sorang2...

Eddie,
niiiceee....
thanks. Vee akan lebih positive... ;)

Sis nita,
lagi 5 hari... takleh ganggu selagi baby tu masih berusia 10-14 hari...
=)

Aisyah AR said...

wah....
vee dah jadi nenek la gini...
hahahhaha!!!!

ramai eh cucu....
7 ekor sume....
comel2...