Tuesday, July 14, 2009

Just Enjoy the Show... =))


I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

Slow it down
Make it stop
Or else my heart is going to pop
'Cause it's too much
Yeah, it's a lot
To be something I'm not

I'm a fool
Out of love
'Cause I just can't get enough

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I don't know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show

The sun is hot
In the sky
Just like a giant spotlight
The people follow the sign
And synchronize in time
It's a joke
Nobody knows
They've got a ticket to that show
Yeah

I'm just a little bit caught in the middle
Life is a maze and love is a riddle
I dont know where to go I can't do it alone I've tried
And I don't know why

I'm just a little girl lost in the moment
I'm so scared but I don't show it
I can't figure it out
It's bringing me down I know
I've got to let it go
And just enjoy the show

5 comments:

Pekin said...

hye..pekin pun prinsip dalam hidup nak jadi somebody one day,dan pekin pun dlm akademik agak kurang,coz form 3 dah kena buang sekolah,tapi pekin pernah berfikir seperti mana vee fikir sekarang,...kemana?dan akhirnya pekin just lalui hidup ni dgn mcm tu je.cuma pekin ada target,dan target pekin,pekin nak jadi seniman,so pekin memilih jalan itu tanpa tahu arah dan hala nya yang sebenar..segala dugaan pekin tempuhi,vee boleh rujuk kat blog pekin yg older post tentang mcm mana pekin sebelum ini,cuma satu yg vee perlu buat...TARGET APA YG U NAK JADI..DAN KEJAR TARGET TU..contoh:kalau u nak jadi doktor,semestinya u kena belajar jurusan doktor,kalau u nak jadi tukang jahit,semestinya u kena kenal dan memdampingi tukang jahit untuk u belajar dari dia..just u selalu dampingi minat u dgn situasi yg tepat..n done!u akan dapat apa yg u kejar..akademik tidak menjamin masa depan kita..yg penting apa yg ada dlm jiwa u..just do it..

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee..
Hows so much rindu kat Vee.
Lama juga Vee menghilang..
Hehe..

Mmm..
5 tahun yang lepas dh lama berlalu sayang. Apa yg u dah 'terlepas' relakan saja dan Vee kena berhadapan dengan Vee yang sekarang ini dan masa depan.

5 tahun akan datang pula?
Sweety, kita hanya boleh merancang.
Vee tetapkan apa yg Vee hendak jadi 5 tahun akan datang dan mula bertindak dengan 'Hari Ini'. Janganlah Vee risaukan siapa Vee masa itu. Vee hanya perlu bertindak untuk mencapai matlamat Vee dengan menggunakan hari ini.

Lesen Kereta, Transport, Financial?
Dear Vee..
Semua di atas bukan sesuatu yang Vee harus fikirkan sehingga mengganggu fikiran/emosi Vee.
Perkara2 di atas bukan sesuatu yang kita boleh perolehi sekelip mata. Juz berusaha ke arah matlamat Vee.
Vee dh cuba yg terbaik dlm hidup Vee dan pastinya suatu hari nanti Vee akan mencapai semua ini.

Vee,
Ini hanya sekadar pendapat seorang Sahabat okey.
Jika baik, maka jadikan teladan, jika tak baik untuk Vee, lupakan saja.

Vee,
Happy okey.
:)

Salam,
LoL

Hunny Vee said...

Pekin,
vey good advise... memotivasikan Vee.. =)
thanks. really appreciate that... =)

LOL,
Same goes to you. thanks cuz selalu di sisi Vee, giving me good advise whenever Im down...
Thanks sweetie...
Love 'ya...

sis_nita said...

hai sweetie..

miss u much.. ari ni baru akak link blog baru Vee.. laa ni dah berebut2 dengan joe nak guna PC.. hahaha!

jangan mengeluh sayang..
tak baik tau mengeluh camtu..
Vee boleh sebenarnya nak capai semua tu..
cuma perlu berusaha lebih lagi okehh..

senyum skettttt..

eddie dewanaga said...

vee a.k.a mamee monster,
jangan sesekali mengalah tau, vee... life is great. tak perlu rush utk semua yg vee idamkan, slow2 je, pelan2 kayuh...

takmo nanti 'yg dikendong berciciran, yg dikejar tak dapat' huh... betul ke peribahasa gua ni.

yg penting, vee fokus study, get a good grade, then think about your next move.

kawen bukanlah satu jalan penyelesaian.