Friday, June 18, 2010

Waiting for True ♥ or True ♥ Waits?




♥ Anyone can catch your eye, but it takes someone special to catch your heart ♥
~Author Unknown~


With Love,

15 comments:

ezam said...

ni mcm semangat nk tunggu eclipse jer....hehehe

sepet said...

yup vee!!..agree with the coute. (^_*)

besi said...

suka tengok cite pontianak ni?
best ke vee

♥ Vee Violet ♥ said...

ezam,
hihihi... tak tau pulak eclipse nak kuar dah...
cuma cari quote twilight aje tadi...
^^

sepet,
nice one right?
:)

besi,
vee memang suka tengok cite vampire... :)
cite nie simple and 'menyenangkan'...
suka music and lagu2 die... ;)

NeenaAnuar said...

nice quotes!

btw.. winduu with you darling! ;)

Fida Jai OWN said...

sgt comel . semalam bawak kucing pergi klinik . kesian tgk dia kena cucuk . huk2 . vee , apa tajuk default music u nih . sedap .

no23 said...

love make me crazy

speckurosaklagi said...

ada lagu satu drama baru puntianak lupa plak nama dia...huhuh

hans said...

owh
kata2 nih vee reka ke atau dalam filem vampires tu?
tapi betul lah tu
susah kut orang nak masuk dalam hati kita

♥ Vee Violet ♥ said...

neena,
i mish you too... ^^

fida,
(^^)
kesiannye kucen tue...
spring waltz dear... :)

no23,
jangan sampai masuk hospital bahagia ye?
(^^)
but...
love is wonderful indeed... when only you have found your true love...

spec,
dekat 8tv tu kan?

hans,
quote yang bawah tue dari author...
yes... sangat susah kalau tak jumpa the right person for us to love he/she...

speckurosaklagi said...

entah la...
arituh tgk kat laptop sedara...

Liliyuli said...

susah nak cari cinta betul-betul cinta~

sh. said...

Vee vee! Minat twilight ea?

syukrina othman said...

suka sangat dengan apel merah twilight tu...kekekekeke...(semua orang dah komen tentang quote tu so bbet nak komen tentang pic epal tu lah..kekekeke)

♥ Vee Violet ♥ said...

liliyuli,
betul tu dear...

sh.,
yes darling...
the way you asked me - vee dah tahu you pun minat kan? ;)

beito,
you ni memang suka lain dari yang lain ye? :)
tp epal merah tu memang capture our ayes kan?
:)