Monday, June 21, 2010

Crees en el amor (Do you believe in love?)

Crees en el amor
Cree usted que es verdad
Crees en el amor
Oh usted puede apostar Yo también lo creo




It's raining outside. Lovely... :)

P/S : Need a beach, need a sunset, need a VACATION...

With Love,

10 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee..
take ya time utk bercuti-cuti..

hehehe..

syukrina othman said...

love? Yeap, i do believe! Tapi ada yg bilang love is suck! Kenapa ek? Sebenarnya bukan love itu yang suck, si pembawanya yang patut menjadikan love itu tidak suck! Kerna cinta itukan buta, cpembawanya tidak buta, walaupun buta mata, tapi pasti hati dan fikirannya celikkan? Hee..(wlwpun beito tak faham ckap about love di atas tu kekeke)

♥ Vee Violet ♥ said...

Pearl,
planning... :)
Kalau ada duit lebih nak ke bali... :)

Beito,
Love is wonderful...
love tak teruk. vee setuju dgn beito...
:)

besi said...

wah...percutian romantika ni...
heheheh

embun d tengah malam said...

cinta itu ada..i percaya..

NeenaAnuar said...

veee!! you goo girl! go and have a good rest!! bali is da right choice!!! :D

joegrimjow said...

kat seremban pon hujan
;)
v gune no lame lagi ya?

♥ Vee Violet ♥ said...

Besi,
planning nak bercuti dengan abang... :)

embun,
so am i... :)

neena,
vee kena refer dekat neena bab2 bercuti nie... :)

Joe,
best tak malaysia? :)
Yup, still the same num... :)

DrSam said...

salam singgah,
sekali sekala memang baik bercuti ke luar negara. namun percutian di negara sendiri pun tidak kurang menariknya. tapi cuti memang kena cuti :)

Frodo Baggins said...

JOM KE BULAN!!!

hahahahhahaha


>>___<<