Wednesday, June 9, 2010

Kasih abang...

Assalamu'alaikum to all of my dearest bloggers...

Dah lama Vee nak share gambar ni dengan you all semua...
Terasa 'sesuatu' di dalam hati you all semua?
So am I...

“The love of a family is life's greatest blessing”


"Choosing to be positive and having a grateful attitude is going to determine how you're going to live your life"
~Joel Osteen~

With Love,

12 comments:

ika. said...

tersentuh tengok gambar... :(

speckurosaklagi said...

yeah family 1st..

darah yg mengalir dlm tubuh adalah darah yg sama.

tp dlm citer prince of persia
even darah tak sama kasih sayang memupuk kan talian adik beradik tak kan putus..

brotherhoods

eqbalzack said...

besar sungguh makna picture ni vee....

besi said...

kata org2 tua..
air kalau dicincang takkan putus

Fifi Rahmat said...

sentap i. hurm... terasa betapa bertuahnya kita.

IxoR@ said...

ada sesuatu yg tersirat bila tgk gambar tu....

kasih sayang...

:)

syukrina othman said...

:')

hans said...

owh
den penah tgok pic nih
sedih kan
pic ni cantik dan ada maksud tersirat
1st time tgok tu memang sebak juga la hati

Ajey Mahat said...

gambar ni sangat2 istimewa.. ada kisah yang tersembunyi.. yang tak dapat aku huraikan dengan kata2..

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee,
ader cite cartoon yang mengisahkan 'kasih abang' juga.
sedih nengok citer tue..

Mmm..
gua membesar tanpa abang.
ader 3 org abang tapi i rasa i ler wira.
hakhak

NeenaAnuar said...

really touching!

Fida Jai OWN said...

well , this is the endless story :(