Friday, May 7, 2010

Slogan Untuk abg eQ...

Assalamu'alaikum & happy Friday to all of my dearest bloggers.
"Slogan Untuk abg eQ"
Sejak Vee ber'blogging' nie, tak pernah rasanya Vee join mane2 contest yang dianjurkan oleh mane-mane blogger. Salah satu sebabnye kalau Vee join mane-mane contest memang takkan menang. Hehehe...

"Slogan Untuk abg eQ" (boleh jadikan title cerpen baru Vee nie... hihihi) ... Vee join contest nie sebab Vee pernah invite abg eQ join contest Vee & abg eQ dengan sporting nye join dan berjaya menempatkan dirinya sebagai pemenang (okay, Vee sengaja guna ayat skema).

And the other thing, contest abg eQ ni simple bebenar.

Sesiapa yang nak berkenalan dengan abg eQ, jalan2 lah dekat blog abg eQ.

So "Slogan Untuk abg eQ" yang Vee ambil masa tak sampai 5 minit Vee fikirkan slogannya (kejap sangat? Yes, sebab slogan itu adalah slogan yang tulus ikhlas dari hati that's why tak ambil banyak masa.. Auuwww... hehehe...)


1. Terbuka kepada followers abg eQ. Yang belum jadi followers, follow dulu ye…* dah follow… :) *

2. Tak perlu vote! Abg eQ sendiri akan 'pick the winner' (berdasarkan kreativiti & originaliti). * sweeett *

3. Bagi slogan yang dah siap, buat 1 entry iaitu slogan anda bertajuk 'Slogan Untuk abg eQ…' * sila baca di bawah… :) *

4. Letakkan gambar contest (seperti di atas) kat entry anda tu. * sudah - Abang Eq lebih handsome dari Norman Hakim ye *

5. Linkkan gambar contest terus ke blog abg eQ. * on the side bar *

6. Jangan lupa! Tinggalkan jejak kat sticky mode blog abg eQ ni....abg eQ akan terus ke blog anda.* harus! :) *

"hhmmm..saya follow `Kurasakan Something...` kerana........"
"… inspiration... motivation... educative... humanity... seductive
(apakah??? hehehe...) Entry dari Safial Eqbal Zakaria bersahaja dan mesti terselit sedikit sense of humor. 'Kurasakan Something' lebih daripada blog yang biasa. Tak percaya? 'Follow'lah 'Kurasakan Something'! "


With Love,

14 comments:

NeenaAnuar said...

hehehee.. creative!! I loiiikee..

All the best to you dear & good luck! :D

eqbalzack said...

woww! vee join contest abg eq...
best2!

tang 'seductive' tu....abg eq tak tau apa maksudnya...kena refer dictionary dulu...hehehe

thanks vee...hepi weekn ok..

sueanne said...

Gud luck dearrr...

Nak jampi2x ni..moga Vee menang..heeeeeeeeee

Take Care tau..

embun d tengah malam said...

baiklah..akan diterjah

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Vee,
All the best!

Kalau menang, share2lah hadiah ek..
Lumayan hadiahnya..

hehehe..

Chayok!
Ganbate!

Happy Weekend..

Cheers!

besi said...

selamat hari jumaat vee...
happy weekend....

Liliyuli said...

nak join...tapi i tak sehebat ayat vee...uhuks!
=D

♥ Vee Violet ♥ said...

Neena,
thanks dear.. you tak join ke?

Abang eQ,
Vee pun tak tahu apa kaitannya seductive tue... hahaha... sebab konon2nye nak masukkan unsur2 kecindan..

Sue,
waahhh.. confirm menang nie... =D
Muuaacckkss..

Embun,
sila sila.. :)

Pearl,
errr... vee rasa peratusan nak menang rendah lah dear... =p

Besi,
happy friday jugakk...
yay!! esok sabtu..

Liliyuli,
ayat vee skema giler... joinlah dear...
:)

NeenaAnuar said...

Vee Darling.. Sila collect award from my blog yeah! check it out! ;D

baincardin said...

Syukur alhamdulillah...akhirnya aku menjadi ayah! ^_^

NeenaAnuar said...

I nak joint gak darling! tapi tengah tunggu idea tak mari2 nie.. hehehee...

babe!! you kene tag ngan I.. gie terjah blog I cepat!! joint taw! :D

♥ Vee Violet ♥ said...

Neena,
award? wow!!! sweettt.... :)
nanti i collect k dear? thank you sooo much babe! =)

Baincardin,
apakah maksudnya itu? (^^,)

Neena,
hehehe... take your time.. ada masa lagi...
the more the merrier kan?
:)
ok ok... nanti i join... =D

::cdot the dot:: said...

good luck, yang..

Sir Marcello said...

kamu pun hebat juga..all da best ya :)