Monday, May 10, 2010

♥ Gorgeous Blogger Award ♥



Comel kan award tue? :) secomel orang yang kasi Vee award tue... Cik, ops! Puan NeenaAnuar. Isteri kepada encik Teman (bukan nama sebenar)... hehehe...

Thank you sooo much dear... :) Siapa nak berkenalan dengan Neena nie? Follow lah blog die ye? Confirm tak rugi follow blog Puan Neena nie, sebab orang nye ceria aje, and sweet sgt2...
:)

Neena, sorry cuz curi pic you - and kenalkan pada follower Vee... :)



Cantik, comel & sweet kan orangnye? ♥

P/S : Neena, contest tue nanti Vee join ye? Busy sikit, ini pun cepat2 publish entry khas untuk you yang kasi award pada Vee... Thanks a lot! (^^,)

To all of my gorgeous followers out there, award nie untuk you all jugak ye?
Have a great day ahead!!! (^^,)

With Love,

6 comments:

NeenaAnuar said...

Hohohohoho.. Vee Darling!

Malusssssss nyer I you buat promo free nie! Blushing all over okkk... hehehehe... Anyway thanks dear for this lovely entry!

p/s: takpe.. masih ade masa tuk joint dear.. kalau sempat joint ok!

Tak sabar taw nak jumpa Vee face to face kat Teh Tarik Abg EQ nanti! :D

♥ Vee Violet ♥ said...

=D ... ♥

Thanks to you juga k kasi award tu ye dear? :)


Insya-Allah sempat... :)

Vee pun tak sabar nak jumpa Neena a.k.a Kajol Malaysia nie... =D

embun d tengah malam said...

terimas..hehheheh..take care ya

♥ Vee Violet ♥ said...

Embun,

My pleasure... :)

LotsOfLove-Pearls said...

Vee,
Award & pemberi award lawa..

yang empunya blog ni pun sweet..

take care sweetie..

eh..
kekasih gelap eh..?
hahaha..
happy day..
cheers!

::cdot the dot:: said...

cantik neena tuh kan..sweet jek..