Friday, December 17, 2010

Misery

Hari ini hari Jumaat. Hari Jumaat hari Seman dan Tipah ber'dating'.
Tapi hari ni Seman masuk hospital sebab tercekik tulang waktu Seman makan sup tulang.

Apa yang kau merepek ni JV?

Hihihi... How are you guys? Hari ni Jumaat. Weeee!!!
Hari Vee bermula dengan sangat STRESS! =_='

Mane taknya, pagi2 LRT Star buat hal. Sangat cuak bila pukul 8.45am Vee still tak sampai ke Masjid Jamek. 8.45am waktu Vee start kerja. Adeh~
Tensi~ Tensi~ * tapi muka konon2 nampak cool. Oh saya memang seorang yang hipokrit. =p *

Lepas dah sampai Masjid Jamek, tukar LRT Putra ke KLCC. Jantung dah berdegup laju macam jatuh cinta pandang pertama tengok Taylor Lautner 'face to face' dulu. *Okay, sila jangan percaya. Facebook yang sebenarnya. =p *

Cuci mata sat. Terapi untuk release tension.



Okay, sambung cerita. Time jantung 'dup dap dup dap' tu, dengarlah MP3 then keluarlah lagu 'Misery'.
Vee dengan separuh perasaan *tak sampai ke tahap sepenuh perasaan lagi* tanpa sedar nyanyi lagu tu. Konon2 nak hilangkan gemuruh.

"I am in misery
There ain't no other
Who can comfort me
Why won't you answer me?
Your silence is slowly killing me"


Sekali Vee pusing kiri, ada 2 orang brader yang ke'hensem'annya suku daripada ke'hensem'an Robert Downey Jr, tengok Vee sambil tersengih. Oh! Malunya ai sebab ai baru tersedar ai nyanyi agak kuat dan maybe ramai yang terdengar suara ai yang merdu bak katak perindu ni. *blush!*
Cuci mata lagi... Robert Downey Jr. (nama sebenar).



Okay, Vee memang dah merepek sangat2 ni. Bila penat, busy dan stress - beginilah jadinya Vee. Hihihi...

Anyway guys, for those yang nak join kontes menulis cerpen, boleh bagi nama sebelum hujung bulan ni okay? Ini update terbaru senarai nama bloggers yang akan join "99 Hari Kisah Klasik Kita".
Have a great weekend guys!
Mwaaahhh!!!

With Love,

12 comments:

besi said...

mesti sedap suara vee..bila menyanyi
kan heheheh

-MsGoodNite- said...

Minat sgt Taylor Lautner iye cik Vee?! hehehe

-MsGoodNite- said...

Err..cik vee, boleh tau url fesbuk cik vee tak? TQ

♥ Juliana Violet ♥ said...

Besi,
♥ =_='
Kalau nak tau kenapa asyik hujan, sebab Vee selalu menyanyi tau... =p

MsGoodNite,
Cari nama nie, Juliana Violet (Vee Violet) / veeviolet78@yahoo.com.
Sorry tau lambat reply komen.
Internet Vee ni slow sangat2... ;(

Dear punya FB ape ye? Vee tak sure ppl boleh cari Vee ke tak dekat FB... Private kan... =p

-MsGoodNite- said...

Thanks. Dah jumpa td, tunggu cik vee confirm jer. mine nellza nur azura. nellzaazura@yahoo.com

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat hari isnin vee..hehehhe

✿(^^,)✿

beautiful_rose said...

ada orang datang minta sign tak? eheheheh =p

eiffel said...

oke..kita pown da add gak xP

kawaii eiffel

NAJ HEBAT said...

JV.. r u okey?

haha.

takkan u demam exam mcm i jugak.

adohh....!

jom nyanyi.

im in misery... ohlalala~

Encik Psychopath said...

gatal.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

Vee.. gua tak pernah tulis cerpen.. tulis blog pun lebih tajuk dari entry..

tapi gua ingat nak cuba jugak la.. so bolehlah taruk nama gua sekali dalam senarai tu..
tapi kan kalau dah sembilan puluh hari cerpen gua sangkut tang tajuk je .. kira disqualified je la ye .. anyway i'll try my best..


p/s: tak kira patah perkataan kan?

erk.. boleh tak kalau gua guna font besar untuk cukupkan 3 page A4 tu?

ekekeke..

:)

♥ Juliana Violet ♥ said...

Yanie,
♥ Selamat hari selasa... (^^,)
Lama tak update blog sebab internet sgt lems. ='(

beautiful_rose,
♥ hee hee... tunggu jugak kot2 ada yang nak minta sign, tapi takde pun... =p

eiffel,
♥ hee hee... ha'ah. kita dah berjiran di FB. (^^,)

NAJ HEBAT,
♥ Vee okay. :)
Jom nyanyi sama2. (^^,)

Encik Psychopath,
♥ Agaklah. :)

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-,
♥ Hee hee... ala cuba aje... (^^,)
Okay nanti Vee masukkan nama.. :)

Alang2 tue siapkan ajelah... hihihi... byk masa lagi nie.
=D