Thursday, July 1, 2010

Showdown 2010

*For those yang tak pernah tengok 'Showdown 2010', "Showdown 2010 ni the latest reality show @ 8TV. It's a dance battle between all of ‘street’ or ‘freestyle’ Malaysian's dancers..

Waktu siaran : Every Wed, 9:30 pm.
Siaran ulangan : Every Tue, 11:30 pm *err... 11:30 ke 11:45 ye?*



Setiap minggu, theme adalah berbeza. Theme for this week - Soundtrack...

WAKAKA CREW
Round 1 : MADAGASCAR ESCAPE 2 AFRICA
Round 2 : SOUL PLANE

FAMOUS CREW
Round 1 : TROPIC THUNDER
Round 2 : STEP UP 2: THE STREETS

HMC PHLOW
Round 1 : SHARK TALE
Round 2 : SLUMDOG MILLIONAIRE

GILLER BATTLE CREW
Round 1 : GODZILLA
Round 2 : STEP UP

FLOOR FEVER
Round 1 : SPACE JAM
Round 2 : THE FAST AND THE FURIOUS

Highlight from Vee ;

1) FLOOR FEVER vs HMC PHLOW - The best/fun ever battle yang pernah Vee tengok. And Vee yakin semua yang tengok pun betul2 enjoy. Floor Fever, HMC Phlow and Wakaka Crew memang my fav Crew... :)

2) For this week "Famous Crew" out...

3) Theme for next week, "Show Me Whatcha Got"

Personal view dari Vee...

Personally, Vee sukakan Floor Fever and Wakaka Crew the most. But Now, I like Floor Fever, Wakaka Crew and HMC Phlow the most!

♥Floor Fever, movement they all mantap and 'kejap'... :)
Energetic... Plus they all pun experienced dancer and pernah buat banyak performance untuk banyak artis.

♥Wakaka Crew, creative and always comes with a fresh idea! Contohnya, one of their performance yang Vee sangat enjoy tengok, masa they all 'combine'kan Shaolin Soccer and Superman tue... (^_^) ... Since performance Michael Jackson Vee dah noticed they all memang creative. Sebabnya they all 'combine'kan Michael Jordan (basketball). *for those yang pernah tengok 'So You Think You Can Dance' mesti tahu one of the Wakaka Crew's B Boy, Alam merupakan pemenang competition tu*
Salute Wakaka Crew!

♥HMC Phlow, yes... mantap and B Boy yang sangat energetic. Vee tak observe sangat this group but now Vee started to love them! Yeah...
*Vee kurang concentrate tengok creww lain other than Wakaka Crew & Floor Fever actually - but lepas ni akan lebih focus. Lalalalaaa...*

Can't wait for their next battle... (^_^)

With Love,

6 comments:

sepet said...

yup2..last nite i nonton pown syok giler.
Floor Feve vs HMC mmg cool~

Liliyuli said...

macam pernah~

LotsOfLove-Pearls said...

Hi Sweetie..

I layan juga Showdown ni tapi i tak fixedkan mana group yg i minat.
Just suka2 mcm tu jek.

*HMC PHLOW agak best.
hehehe.. tapi FLOOR FEVER tu ramai gak peminat.
hehe..

syukrina othman said...

ouh..ni kira guna group ye Vee, kalau so u think u can dance individual...kat AXN ada ke selain 8tv?

speckurosaklagi said...

best of the best...from malaysia...

♥ Vee Violet ♥ said...

Sepet,
yes, battle yang energetic, fun and harmony... :)

liliyuli,
macam pernah ape yang?

Pearl,
vee minat anything yang related dgn art espeacially music, fashion and dance...
so pearl minat HMC lah nie ye?
^^

Beito,
yup dear...
by group... so you think you can dance tu individual by they all matching lelaki perempuan jugak kan? :)
im not too sure lah dear...
try google search... if you nak tengok ada jugak dekat you tube but tak semua rasanya... :)

spec,
yup... best among the best from malaysia...
:)