Thursday, April 8, 2010

Ucapan terima Kaseh - dari ♥Beito Othman♥

Kepada voters Beito Othman, cik Beito Othman yang sweet ini ingin berterima kasih di atas undian anda... (^^.)

-------------------------------------------------------------------------------------

KAMU SEMUA UMPAMA yoyo-Rockstars ku!



Kamu semua (para voters ku) Rocks!!!


Ku ucapkan terima kaseh dari hati kecilku untuk semua voters ku, malaysia Brunei..(ceh lagak macam AF..=D)
& Finally I Won!! .
SAYA DAH MENANG! TERIMA KASEH PAWA ROOT KAMU & PENGANJUR THIS COMEL CONTEST, vee violet!!

SEMUA ADALAH PEMENANG TIADA PENGALAH!!
& tidak kurang juga yang membawa geng2nya untuk memvote aku terima kaseh kalian semua ye! & tidak lupa juga yang balik-balik sudah memvote diriku & tidak dikira terima kaseh ku ucapkan jua.

sekian laporanku.

♥ Beito Othman

-------------------------------------------------------------------------------------

P/S : Beito, blog Vee tak dapat jadikan tulisan "color molor" and tak dpt letak link *entah kenapa*... so sorry sebab terpaksa letak you tube berasing dgn link yg Beito letak and "SEMUA ADALAH PEMENANG TIADA PENGALAH!!" Vee tak type dgn warna yg Beito type. Sorry ye sweetie...

With Love,

8 comments:

embun d tengah malam said...

power gila boy tu main yoyo

besi said...

vee.........sape yg main yoyo tu

NeenaAnuar said...

Hi Vee!

Thanks coz sudi visit & dropped your comments @ my blog! ;)

about your question... yg tu bukan yg abg eq organize.. tapi i yg organize... hehehe.. actually since I dpt that award from abg eq... & kebetulan my b'day just around the corner.. So, I've decided to organize my own teh tarik session with my blog readers... hehehe... If you're free.. Come and joint us lah!

Yg dengan abg eq tu belum tahu pun lagi biler kan.. kite tunggu green light dari tuan tanah yer! hehehee.. mintak sorry kat abg eq sbb I buat dulu before him! :D

Vee Violet ~vLockheart~ said...

Embun...
kan? :)

Besi,
Vee tak sure lah... video nie dari Beito... :)

Hi Neena,
My pleasure...
hehehe... ok ok... sebab ingatkan yg sama... kot2 ter'miss' entry abang eq ke...

insya-Allah i pi ok? thanks sebab jemput ok?
keep in touch.. :)

Fida Jai OWN said...

wah .. syok laaa

LotsOfLove-Pearls said...

Tahniah kepada Beito..

Vote each other..

Tahniah!

syukrina othman said...

hello everyone,
thanks semua ye.

& to Besi he is Shakeel Rose. Malaysia National champion. You can tengok his own channel (shakeelfh) kat youtube ;).

speckurosaklagi said...

taniah kepada juara2...