Wednesday, April 7, 2010

Contest Result

Sila ambil perhatian!!!! ^^
*actually Vee rasa sejak Vee jarang update, laman blog Vee ni sunyi sikit*

Seperti yang dijanjikan, dengan sukacitanya Vee ingin mengumumkan pemenang contest "Apakah Gaya & Warna Diriku"

Pemenang bagi Kategori Lelaki..... jatuh kepada.....

Abang Eq yang sentiasa 'macho' dengan meraih undian sebanyak 19 daripada bloggers




Pengundi :
1) Fifi Rahmat
2) Mimie.Candy Cane
3) Rauna_safia
4) NeenaAnuar
5) Hezesuze
6) ~KaK AZZ~
7) mie
8) vict
9) Mohd Shahrul Hafizi
10) Kay
11) BELALANG
12) ezam (2nd Contestant)
13) ::cdot the dot:: (3rd Contestant)
14) E.d.Y
15) Budak Hitam (4th Contestant)
16) q-nizam
17) sueanne
18) Ieda the Rainbow Princess
19) speckurosaklagi

Dan pemenang bagi Kategori Perempuan (sangat skema) jatuh kepada.......

Beito Othman yang sentiasaaaaa sweett... ^^ dengan meraih 19 undian daripada bloggers, (macam dah berjanji dengan Abang EQ... =P ).



Pengundi :
1) LotsOfLove-Pearls
2) sueanne
3) chumies
4) E_shuke
5) ♥ Aayun.117♥
6) nads.
7) ::cdot the dot::
8) The Legend of Zoro
9) LN1586
10) bag lovers
11) Queen-D
12) triple B
13) Mawar melati
14) yawn
15) Saiful Amin
16) Coffee_Break
17) speckurosaklagi
18) Mama Darwisy
19) Atiadi

Di kesempatan ini. Vee ingin ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang join contest ini & kepada semua pengundi2 juga... =)

Kepada peserta yang tidak memenangi pertandingan ini, Vee akan berikan saguhati kepada anda, tapi lambat sikit ye? ^^ Sebab time untuk Vee agak terhad these week *sibuk nak pindah rumah & fikir banyak benda ^^ * ...

Once again, thank you sooo much pada semua yang menyertai contest nie...
You all memang TERBAIK!!!! ^^

With Love,

15 comments:

eqbalzack said...

wahhh...gue menang....

sempena kemenangan ini....
eq nak umumkan...ini adalah tahun terakhir eq masuk anugerah bintang popular ni....hahaha
(mcm tok iti nye statement kan...)

tq vee...tq semua pengundi saya....

terima kasih pada eq zoner.com (sorry...web ni tak wujud)....hehe

terima kasih semua....

syukrina othman said...

salam,
hai everyone,
Thanks alot yang telah mengundi saya ye..
semua adalah "Pemenang Tiada Pengalah"

From Brunei With Love,
syukrina Othman.

~0~ said...

tahniah

besi said...

tahniah kpd pemenang2 ...
tahniah juga kepada penganjur...iaitu vee..
w/pun busy...tak pe vee pelan2

embun d tengah malam said...

tahniah pada yg menang..boy tu nk hampir macam norman hakim..hehehhe

eqbalzack said...

yeayy! jom kita naik pentas sama2.....haha

ezam said...

tahniah kepada pemenang!!!!!!


*sambil merenung tajam kepada pemenang*


hahahaha...

vee pindah mana???

LotsOfLove-Pearls said...

Tahniah Kepada Pemenang..

Sila adakan contest lagi.

Hehehe..

Take care sweetie..
Rest enough k..

baincardin said...

Let's save the tiger! ^_^

Fifi Rahmat said...

tahniah utk para pemenang sekaliannnn

syukrina othman said...

ahahaha..saya belum sediakan script untuk kat pentas lah..upss..

starlover said...

Alaa..yang I undi tak menang =/

Hehehe anyway, tahniah kepada Vee yang susah-susah anjur contest ni =D

::cdot the dot:: said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sueanne said...

hi vee dear,
sorry la lama tak tinggalkan komen..mood agak melencong sikit..heheheh

owhh..dah kuar result erk..congrates kepada yang menang..n congrates gak kepada yg tak menang..coz akan dapat hadiah dari vee gak..hehehe

take care tau vee.busy2 pun kesihatan kena jaga juga tau...:p

effa said...

Tahniah kepada semua n tahniah kepada pihak penganjur... vee... weeeeee..;p