Thursday, April 15, 2010

CONTEST MALAMCONTEST MALAM INDAH BERSAMA JOEGRIMJOW *sila click title entry ini untuk ke 'banglo' JoeGrimJow*

Siapa nak join contest? Angkat tangan!!! (^^.)
Sila baca entry yang Vee copy & paste dari blog JoeGrimJow di bawah or kalau nak berkunjung ke blog beliau sendir lebih afdal... :) *sila click pada title entry ni ye. Blog Vee tak dapat letak link pada isi entry*

Comment tentang blog Joe, 2 THUMBS UP!
Bersahaja, santai, sempoi, informative, unsur2 keagamaan & kasih sayang mesti turut sama diselitkan, unsur perkahwinan juga turut sama diselitkan (sah2 Joe ni tak sabar nak kawen) dan yang paling penting, tak lama lagi Joe akan 'berdua'... Ops!

Baiklah, tak nak bebel panjang, moh explore tentang Contest Joe nie...
Lagi ramai join, lagi bagus, besar pahala Joe nanti. Kenapa? Bacalah kalau nak tahu... (^^.)


*************************************************************************************

entry melekat : entry baru ada dibawah







cara-cara


1) buat satu entry yang kreatif untuk 'wish joegrimjow happy birthday'
2) publish entry anda 20hb 4 2010 nanti (any time but must be on that date)
3) setelah post, letakkan link di bahagian komen di bawah ini
4) yang paling kretif akan menang




siapa yang boleh join?


1) hanya untuk blogger (sama ada bukan follower atau follower semua boleh)
2) jard dikecualikan dari memasuki contest ini




hadiah


makan malam bersama joegrimjow bernilai rm 200, makan sampai buncit kembung
(disponsor penuh oleh herbalife, hehe)



harga entry


rm 2.20 dan akan didermakan kepada masjid kampung peringat




~~~~








1) cara cara


semua paham kan? tak paham boleh tanya kat bahagian komen di bawah. maksud kreatif adalah menaip satu entry dengan sekreatifnya yang mampu buatku tersenyum panjang bila membacanya. letak gambar ke, video ke, apa apa je lah amat2 digalakkan




2) siapa yang boleh join?


semua blogger. tak kira apa latar belakang anda. kalau yang rasa bawah umur lagi tu, jangan risau, join je dan kalau menang, ajak mak ayah join makan dengan abang sekali. hehe. erkk, sebab ku yakin jard akan buat entry untuk wish besdayku, so dia dikecualikan. haha. ku tak paksa korang follow aku atau tidak, buat apa nak paksa orang follow kita kan? hehe



3) hadiah


seperti dinyatakan, hadiah adalah pakej makan bersama dengan aku sebanyak rm 200. tak mampu nak habiskan? ajaklah kawan kawan datang sekali. bebas mengajak seberapa yang anda suka. hehe. ku akan belanja semuanya. tapi jumlah tak bertambah, still rm 200. kat mana dan makanan jenis apa, kita bincang bila dah menang. kalau orang sabah serawak menang pun, ku akan kesana makan bersama anda. hoho. sweet tak? herbalife hanya sponsor duit, bukan makanan, so makanannya bukanlah herbalife ye. hehe



4) harga entry


setiap entry yang dibuat, ku akan mendermakan rm 2.20 kepada masjid. kalau 10 entry wish besday, so 10 darab rm 2.20 lah akan ku dermakan. setiap blogger hanya dikira satu entry je yang ditulis. jadi, anda tulis entry sambil2 menderma. erk, orang tanya kenapa kaya sangat ke ni? bukan kaya, cuma mahu berkongsi kegembiraan dengan reader, semoga usaha ini diberkatiNya





sebab utama contest dijalankan


ini dijalankan untuk eratkan lagi hubungan kita. at least readerku tahu yang 20 hb 4 adalah besdayku. hehe. walaupun agak poyo dan seolah menunjuk nunjuk, layan je lah besday boy ni. haha. boleh? boleh la boleh la. hehe. hadiah pun ku tak mahu bagi material, yang penting pemenang itu ku jumpa dan ada masa untuk kita berkenalan dengan lebih rapat antara blogger. kalau lelaki yang menang, takmo dituduh gay, ajak la kawan lain datang. kalau perempuan yang menang, pun sama. kalau takde yang nak temankan, ku akan bawa kakak aku bersama untuk elakkan fitnah dari berlaku. kita mahukan ukhwah, bukan fitnah ;)



jadi, sama samalah menulis entry pada 20 hb 4 ni nanti. yahuuuu. 10 hari lagi genap usia dah 22 tahun, mungkinkah besday ini terakhir aku sambut berseorangan, nexy year, mungkin dah berdua? hahahaha (gelak nakal)



pss : 20 hb 4 juga merupakan tarikh kelahiran junjungan besar kita, Nabi Muhammad SAW


*************************************************************************************

With Love,

4 comments:

ezam said...

give up dh join contest..semua kalah...

hahaahha

embun d tengah malam said...

kepada yang sertainya..gud luck

h a n i e said...

rajin ek masuk contest..
teringin gak nk join..
tapi sogan..

hehehehehe!

IT'S Me N.a.N.a said...

eyh..mcm nk jer..hihie..