Thursday, August 13, 2009

Kisah Romeo 'n' Juliet de Hamster

Good morning!!! Khas untuk sis nita. Vee upoadkan pic Romeo & Juliet.

Kisah bermula di sini... Romeo terpesona melihat 'kemontelan' Juliet yang bermain di 'spinning wheel'...



Juliet yang turut jatuh hati kepada Romeo, mula memadu asmara dan satu hari mereka ditangkap berkhalwat oleh JAH (Jabatan Agama Hamster)...


Akhirnya... tanggal 20th July, Juliet telah selamat melahirkan 7 kembar seiras...



7 kembar itu yang kini berusia 24 hari semakin membesar dan semakin comel mewarisi 'kemontelan' Juliet dan 'kehenseman' Romeo...


Juliet menjalankan tanggungjawabnya sebagai 'Mummy' dengan baik sekali sehinggakan kadang-kadang terlentang kepenatan dan akibat tidak cukup tidur...


Dan Romeo masih setia menanti Juliet kembali kepadanya setelah terpaksa berpisah dengan Juliet di dalam tempoh berpantang...



Love

9 comments:

sis_nita said...

muah muah muah muah..!
sayang kat Vee..
macehhh yerr..

ngeeeeeeee! waahhhhhh.. comelnyerrr.. rasa cam nak pegang2 lak ni..

hahaha! kamu kanss.. siap tangkap khalwat lak tu kan.. takpe2.. baby tetap ramai..

sungguh Juliet ibu yang bizi, kan.. Romeo kena laa keje lebih.. nak tarik parhatian Vee.. biar Vee bagikk makan byk2 kat mereka sefamily..

Aisyah AR said...

aawwwwwwwhhh!!!!!!
so cute all the babies!!!!

geramnyer tgk....
dpt kat tgn sya ni tak lama la romeo & juliet tue...
rasa nak gigit2!!!
geram!!
gebu sgt!!
hahahhahah!!!

eddie dewanaga said...

so sweet of u...!

Vee Violet said...

Sis nita,
Love you more!!!
Hahaha.. sis, dalam pic tak nampak comel sangat tau, dekat luar lagi comel tau... :)
7 kembar tu kuat makan tau... hihihi... happy ade they all semua... :)

Aisyah,
yesh! they all memang cute... erk! aisyah nak gigit my babies?
hihihi...

Eddie,
as sweet as you kan?
:)

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Sweety..
Waaaaaaaaaaah..
Kisah cinta menarik nie.
Siap d tangkap lagi tue.. adededede...

boleh plak..

ni dah terlebih sudah pengarah filem nie. Kahkah..

sweet ar Vee..
Memang penyayang giler ar Vee..
LoL tak tau nak kata cmner..
setakat nie tak pernah g belai2 Hamster..

Nak juga.. manatau, jatuh cinta gak kat hamster..

papun, Vee memang loving ar...

sweet..

take care sweety...

Joe said...

alamak! comelnya. mintak 4 ekor baby tu boleh? :)

Beauty Touch said...

bebbbbbbbbbbbb
comel nyeeeeeeeeeee
hehehhehe
geram je tgk!!!

Vee Violet said...

LOL,
Loving pada yang buat hati Vee senang & hargai Vee... :)

Joe,
Erk!
Alaaa... Vee da syg mcm anak sendiri da. kalau wawa and sara nak vee belikan. nak kasi yg ni nangis vee nanti.. =p

Fina,
comel kan? tgk real lagi comel...
tralala...
:)

eddie dewanaga said...

ini kalau dapat, celup tepung, goreng... cicah sos pun best ni...

hahaha... Oops!

sori sweety... gua cuma nak tengok reaction nita je pasal ni.