Wednesday, August 12, 2009

Busy Bee Busy Vee

Rindu nak berblogging tapi tak sempat... Busy sangat lately. Inipun cepat2 type new entry... =p' ... Sis Nita & LOL.. Mish you sooo much! Semalam tidur pukul 2 pagi sebab siapkan satu drama proposal untuk dihantar ke TV2 sambil2 main dengan hamsters kesayangan Vee & tengok cerita 'Alvin & Chipmunks". Proposal yang Vee nak hantar tu tajuknye, "1:47 PAGI" . Kalau pihak TV2 tak terima proposal tu, Vee akan jadikan cerita tu sebagai salah satu koleksi cerpen Vee. :)
Pada semua yang selalu support & selalu baca serta komen cerpen Vee. Million thanks Vee ucapkan.
By this Saturday, Vee kena siapakan proposal untuk project paper Vee jugak. Hopefully sempat... =)

Love,

5 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Mornin Sweety..
Hope ya doin well..
LoL juga dh sedikit slow bloggin.
nway, juz keep in touch ok.
Wish ya all d best..
Thanks missin me and wanna let ya noe tht me miss ya oso.

Then take care ok sweety.

Love ya!
Gud day!
Gud health!

http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Wednesday/Hip/20090812083458/Article/

eddie dewanaga said...

kerja, kerja jugak... jaga diri elok2.

sis_nita said...

hai Vee..
miss u too..
waaaa.. rindu laa kat gambar romeo ngan juliet..
nnti Vee free, Vee letak ehh..

Vee Violet said...

Lol,
yes, keep in touch.
stay cool kay!
*wink*

Sis nita,
ok, nanti vee upload k...
:)

eddie,
okay!!!
eddie sihat?

Aisyah AR said...

ait Vee!!!!
Gambateeeee!!!!!